</> kullanıcısının son içeriği

  1. </>

    Zararlı Yazılım Bedava Craxs RAT Nereden Bulunur?

    Merhaba iyi günler THT KULLANICILARI benim craxs rat'a ihtiyacım var yardım edebilir misiniz ( bedava yanı sızdırılmış craxs rat var mı ?)
  2. </>

    Ücretsiz Vds Alma Metodu Nedir?

    Merhaba saygıdeğer THT kullanıcıları Free vds alma taktiği veya sitesi var mı bu konuda bilgisi olan yardım edebilir mi ?
  3. </>

    Sızma Testleri Admin panel nasıl bulunur?

    Hocam termuxtan yapabileceğim bir tool var mı ?
  4. </>

    Sızma Testleri Admin panel nasıl bulunur?

    Hocam ben gobuster herşeyi termuxta yaptım ama hata veriyor
  5. </>

    Sızma Testleri Admin panel nasıl bulunur?

    Ben bir türlü yapamadım bana yardımcı olur musun siteyi atsam
  6. </>

    Sızma Testleri Admin panel nasıl bulunur?

    Merhaba bir site password elimde ve user ama admin panel bulamıyorum login.php admin.php falan denedim olmadı nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim ( github çalışan toolar var mı )
  7. </>

    Sızma Testleri Sqlmap data içeriği nasıl görülür?

    İçindeki bilgileri nasıl alabilirim
  8. </>

    Sızma Testleri Sqlmap data içeriği nasıl görülür?

    Merhaba yardıma ihtiyacım var ( ben SQLmap ile bir çok şey yaptım ama en sonda bu datayı verdi nasıl açacagimk bilmiyorum (/data/data/com.termux/files/home/.local/share/sqlmap/output/www.************.com) bunun içindeki dosyaları nasıl açabilirim termuxtayim (Yeniyim bilmiyorum)
  9. </>

    Borat - Remote Administration Tool for free

    Bakalım Bakalım
  10. </>

    Sql Injection ve Fud yapımını nasıl öğrenebilirim?

    Tamam özür dilerim bir dahakine olmaz :(
  11. </>

    Sql Injection ve Fud yapımını nasıl öğrenebilirim?

    (KONUmu kapatmayın bu başka konu ve yardıma ihtiyacım var )Merhaba THT kullanıcıları , umarım gününüz iyi geçiyordur benim bir sorum var umarım yardımcı olursunuz , ben SQL injection ve zararlı yazılım yapımı (fud ile beraber) öğrenmek istiyorum AÇIKÇASI SİYAH ŞAPKALI HACKER OLMAK İSTİYORUM BANA...
  12. </>

    Çözüldü Kod Yazmaya Nereden Başlanır?

    Hocam çok teşekkür ederim bu website işi sanki bana çok zor gelecek ben bu website işini anladım peki hack işlerine başlamam için neler öğrenmem lazım
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.