Abiler bu nedir Allah aşkına

AndroKing

Katılımcı Üye
31 Tem 2016
675
0
Giresun


Bi kaç gündür odama saldırdılar baş belası oldular. Nedir bunlar kelebek gibi birşey guve diyecem 1 günde ölüyor hepsi akşam geliyor sabah ölüyorlar kelebek mi ne bunlar nasıl kurtulurum 10 a yakın çıktı bu sabah
 

metonya

Uzman üye
9 Ara 2017
1,292
8
Türkiye
1 günlük ömürleri var bırak yaşasınlar :) yalnız yuva falan yapmışlarsa işin yaş 1 günde ölüyorlarsa
1 günde kim bilir ne kadar türüyorlar :)
 

jGozluk

Uzman üye
24 Ağu 2017
1,927
4
Russia
Merhabalar ;

Çoğunlukla açık pencere ve yanan ışıktan dolayı gelirler bir zararları olmaz size.
 

RAM_Hacker

Katılımcı Üye
3 Ara 2017
308
5
/>
Esenlikler dilerim, bu kelebeklerden kurtulmak için bazı yollar mevcuttur.

  • Birçok markete bulunan Raid güve savar ilacını tavsiye ederim. Bu ilaç tablet seklinde olur, güve tehlikesi olan bölgelere koyun. Bu şekilde elbiselerinizi güve saldırısından koruyabilirsiniz.
  • Lavanta, kekik ve nane yapraklarını beze sarıp dolabınızın içine koyun. Bu bitkilerin kokuları güveleri rahatsız edip oradan uzaklaşmasını sağlayacaktır.
  • Aktarlardan temin edebileceğiniz sandal ağacı kabuğu, sedir ağacı yaprağı ve defneyaprağı da çok etkili olacaktır.
  • Elbiseleri tavan arası gibi kuru yerlere koymayarak, temiz dolaplarda saklayınız.
  • Depo ya da kuru dolapları ayda bir kez mutlaka havalandırılmalı ve yenilenmelidir.

Güveleri yok etmek için kumaşları, kürkleri sık sık pataklamak, fırçalamak, her mevsimde güneşe ve açık havaya çıkarmak gerekir. Sandık ve dolaplara güveye karşı konacak en iyi maddeler atkestanesi, lavanta, karabiber, ham kâfuru, naftalin, paradiklorobenzen, piretr veya rotenon tozudur. Ayrıca giysileri katlayıp rafa dizmek yerine askılara asabilirsiniz.

Kolay gelsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.