Adeko 6.3 Full Sürüm (Mobilya Çizim Programı)

AKėLa1

Kıdemli Üye
15 Eki 2009
4,733
1
Mersin
adeko6programciicom.png


Mutfak, Banyo, Panel Mobilya Tasarım Sunum ve İmalat Programı
ADeko Mutfak programı, 1995 yılından beri mutfak, banyo sektöründeki lider firmalarla birlikte yürütülen çalışmalarla bugüne gelmiş bir tasarım, sunum ve imalat programıdır.Bugün ulaştığı nokta itibarıyle, dünyadaki mutfak mobilyaları programlarında gelinen son aşamadır.ADeko Mutfak programı Türk beyin gücünün bir eseridir. 3 yıldan beri dünya pazarında da yer bulmaktadır.
Genel Özellikler
Müşterinizi aşıkeden, süratli ve tıpkı gerçek çıktılar.
Mobilya dekorasyon yazılımları arasında dünyada ilk defa ADeko Mutfak programının kullandığı özel tekniklerle çok kısa sürelerde "tıpkı gerçek" çıktılar alabilirsiniz.
Ölçülerini aldığınız mekanı çok pratik olarak programa tanıtın. Müşteri ile birlikte projeyi oluşturun.
ADeko Mutfak’daki bütün modüller, cihazlar, taçlar, panolar birbirlerini tanıyarak nereye yerleşeceklerini bilirler. Projeyi ister plandan, ister cepheden, isterseniz perspektif görünüş içerisinden çizmeye devam edebilirsiniz.
Özel ölçüde veya tamamen farklı bir şekilde bir modül ihtiyacı oluşursa, tanımlamasına girerek anında yeni modülü oluşturup projeye ekleyebilirsiniz.
Mutfak dışında, banyo, portmanto, ray dolap, yüklük gibi mobilyaları da aynı prtaiklikte çizebilirsiniz.
Projenin herhangi bir aşamasında kullanılacak kapağı, kulbu malzemeleri değiştirerek müşterinizin zevkine uygun mutfak modelini oluşturabilirsiniz. İsterseniz bu modelleri önceden hazırlayıp tek tuşla bir mutfak modelini bütün projeye giydirebilirsiniz.

Müşterinize mutfağının bitmiş halini gösterir hatta içinde dolaştırabilirsiniz. Hem daha kolay ikna olur hem de olası yanlış anlamalar baştan önlenmiş olur.
Tam otomatik kolon kiriş kertmeleri ve tüm modüllerin imalat resimleri.
Şablon kullanmadan, gönyesi bozuk köşelerin çizimi ve buna uygun köşe dolapların otomatik çizimi ve imalat resimleri.
Özel ölçülerdeki modüllerin otomatik parça listesi.
Tamamen Türkçe ve sektörel terimler.

ADeko 6 Örnek Çıktıları

icerden.jpg


disardan.jpg


HXIFK.jpg


97ZAv.jpg


Download Uploadstation:

Uploadstation - Your #1 Free File Hosting Service Made Simple


 

akts80

Yeni üye
12 Tem 2009
14
0
içerik boşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş arşiv sıkıntılı....içi bomboşşşşş
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.