Amerikan Ordusu Silah Kaynağı Defaced

emreeee33

Yeni üye
12 Tem 2012
7
0
Trijicon ; Amerika Birleşik Devletler Deniz Piyadeleri, ABD Ordusu, ABD Özel Operasyonlar Güçleri, Amerika Birleşik Devletleri Hükümeti'nin bütün silah malzemelerini karşılamakta olan bir şirkettir.Ayrıca fiber-optik alanda hizmette verkmektedir.ISO 9001 belgelidir.

buda trijicon hakkında ekşi sözlük açılan başlık trijicon - ek_i sözlük

zoneye gelince site daha önce hacklenmemesine rağmen zone h ve turk h sitenin adresini çözümleyemediği için onaylamadı.bende askeri darbeden aldım.


askeri darbe mirror



bilen bilir eski nicim INFeRNaL:)
 
Son düzenleme:

The Fog

Katılımcı Üye
3 Şub 2012
310
0
Adana
bende site hack işine başlayacağım bir yardım etsen indexim tamam sadece havij kullanmayı bilmiyorum team wieverle bağlanıp bir yardım etsen olur mu ?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.