Autocad 2008 Full + Türkçe Yama

GÖKBERX

Uzman üye
4 Ara 2006
1,195
40
Daha DVD'ye bile Çıkmadan Fulldepo Üyelerine Özel Yeni Autocad 2008... Programin Yeni Özellikleri; Kavramsal tasarım ve detaylı çizim işlevlerini tek ortamda sunuyor. Tasarım verilerini yaratma, yönetme ve paylaşma, entegre olarak gerçekleştiriliyor. Kavramsal tasarım özellikleri, tasarım alternatiflerinin kolayca ve hızla oluşturulmasına, sonra da tasarımın üretilmesi için gerekli olan dokümantasyon çizimlerine temel olarak kullanılmasına yarıyor. Autocad 2008, en karmaşık projelerin altından kalkabilecek kadar güçlü iken, yeni başlayanlar için de kolay kullanılabilecek bir ortam sunuyor. Autocad 2008 ortamı, yeni arayüzü ile nesnelerin yaratılması için çabuk ve kolay yöntemler sağlıyor.
Kavramsal tasarım araçları, 3 boyutlu katı ve yüzey modellemede yenilikler, kolay navigasyon, dinamik koordinat sistemi, görsel stiller, canlandırma, ışık ve malzeme kullanımı, tümleşik "mental ray" motoru ile foto-gerçekçi kaplama (rendering), modelden kesit ve görünüş çıkarma, dinamik bloklar gibi göz alıcı yeni özellikler ile autocad 2008, CAD üretkenliğinde yeni standarı belirliyor.
Autodesk’in endüstrilere özel dikey ürünleri de, autocad platformundaki gelişmelerden ve 3 boyutlu modelleme ortamına getirilen eklerin avantajlarından yararlanıyor
Dosya Türü: EXE
Boyut: 1.13 Gb
Dosya Şifresi: YOK


İndirme Linkleri:

https://tik.lat/e4x9Q
https://tik.lat/NtlYV
https://tik.lat/sYMGW
https://tik.lat/Pm1Cb
https://tik.lat/PnRO5
https://tik.lat/5IgdB
https://tik.lat/3ZO00
https://tik.lat/ZSgwT
https://tik.lat/OgGcD
https://tik.lat/JVcF4
https://tik.lat/znhkU
https://tik.lat/20e6Z

Türkçe Yama:
https://tik.lat/7vhBo


TÜRKÇE YAMA NASIL KURULUR....


EVET ARKADASLAR İLK ÖNCE AUTOCAD ProgramINI BİLGİSAYARA KURUYORUZ.
AUTOCAD KURULDUKTAN SONRA TÜRKÇE YAMA ProgramINI KURUYORUZ.
AUTOCAD İ AÇIYORUZ. VE ASAGIDA ANLATTIGIMI YAPIYORUZ...
YAMA NASIL KURULACAK

Autocad acildiktan sonra komut satirina "menuload" yazip enter'a basiyoruz.
Gelen pencereden üstte yer alan "UNLOAD" tikliyoruz.
Daha sonra asagidan "Browse..." i tiklIyoruz. acılan pencereden C:\********s and Settings\huj\Application Data\Autodesk\AutoCAD 2008\R17.1\enu\Support bölümüne geçiyoruz ve dosya ismi kısmında acad.cui yazıyoruz ve open (aç) diyoruz ve son olarak "LOAD" diyoruz.. İşte AutoCAD Türkçeleşmiş oluyor......

Emeğe Saygı...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.