Bilgisayar oyunun ortasında donuyor.

hasancan77

Üye
27 Ocak 2019
60
0
kocaeli
Merhaba arkadaşlar bilgisayarım orta seviye csgo,gta5 gibi oyunları rahatlıkla kaldırıyor.
Benim sorunum Oyuna girince ortaya cıkıyor
Oyuna giriyorum mesela 30 dakika oynuyorum bir anda bilgisayardan dıt sesi gelip ekran donuyor ortalama 30 saniye 1 dakika donuyor. sonra
'win yanıt vermiyor' işlemi sonanlandır ve iptal et diye butonlar çıkıyor. işlemi sonlandır dediğim zaman oyun kapanıyor bilgisayar normal haline dönüyor.
NOT1: (8 gb ram var, win7, format attırdım geçmedi)
NOT2: (Sadece oyunlarda oluyor normalde google da gezerken filan hiç olmuyor)
SİZCE NEYDEN KAYNAKLANIYOR? :mutsuz
 

BarneyStinson

Yeni üye
27 Eki 2019
2
0
Büyük ihtimalle ısınmadan kaynaklanıyor sorun, laptop kullanıyorsan termal macun temizleme falan diye hiç bilgisayarcılara 40-50 TL verip paranı ziyan etme onun yerine 100 TL gibi fiyata soğutucu al 5 yıl istediğin bilgisayarda kullan. Ben 1 aydır öyle yapıyorum ısınma sorunum kalktı ortadan
 

hasancan77

Üye
27 Ocak 2019
60
0
kocaeli
wαɴderѕ;8931752' Alıntı:
Ekran kartınızın driverlarını güncelleyin açtığınız oyunu bilgisayar kaldırmıyor olabilir başka oyunlarda test edin.

Açtıgım oyunu kaldırmasa oyun çok donar. benimkinde akıcı. ayrıca her oyunda yapıyor gta5 ve csgo da denedim

Kasanız kirliyse temizliğini yapın, Driverlar'ın güncel olduğuna emin olun. Bunları yaptıysanız ve hala sorun devam ediyorsa Donanımsal bir problemdir muhtemelen.

Büyük ihtimal donanımsal. sence neyden yapabilir?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
26 Haz 2016
2,821
599
Muhtemelen işlemci fazla ısınıyor. Termal macunun değişmesi gerekebilir. Eğer masaüstü PC kullanıyorsanız siz yapabilirsiniz macunu yenileme işini. Youtube'da konu ilgili videolar var. Ama eğer dizüstü ise bir bilene yaptırmanızda fayda var.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.