Binomo ülkenizde kullanılamıyor hatası

Mr.G

Yeni üye
3 Şub 2022
7
1

Ne yazık ki, Binomo platformu ülkenizde kullanılamaz. Binomo uye olucagim ama boyle mesaj veriyo buna girmenin bir yolu yokmu ?​

 

Rx

Moderatör
12 Ocak 2021
2,311
1,438
(nowhere) in

Ne yazık ki, Binomo platformu ülkenizde kullanılamaz. Binomo uye olucagim ama boyle mesaj veriyo buna girmenin bir yolu yokmu ?​

VPN yardımı ile işleminizi yapabilirsiniz peki vpn nedir;

Özel ağ veya VPN uzaktan erişim yolu ile farklı lokasyonlardaki ağlara bağlanmanızı sağlayan bir tür internet teknolojisidir. VPN kullanan bir cihaz kendi ip lokasyonunda değil de başka (bağlandığı lokasyonun) ip adresi ile görünecektir bundan ötürü bu ülke ile girilemeyen site vs yerlerine VPN yardımı ile giriş yapılabilmektedir.
 

'Thunder

Katılımcı Üye
21 Ağu 2016
768
156
Sky
Binomo'yu çok tavsiye etmem eğer yatırım düşünüyorsan daha profesyonel ve global yatırım yerlerini denemelisin. Ancak illa binomo diyorsan, google eklentilerinde çalışan güzel vpn'ler var onları bir dene istersen.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.