Boş Geçen Zamanlar

Criminal^

Uzman üye
22 Eki 2014
1,154
2
Tokyo
Arkadaşlar benim gün boyunca çok boş zamanım oluyor. Üniversite öğrencisiyim. Günün 2-3 saati derslerle geçiyor kalanı boş. 2-3 saatte oyunla geçiriyorum fakat onlardan da sıkılıyorum. Hem zaman geçirebileceğim hem bir miktar da olsa para kazanabileceğim bir iş yok mu acaba ? Canlı Destek olarak çalışmak için başvurdum bir kaç yere fakat dönüş alamadım. Blog yada farklı tür bir site mi kursam diye düşünüyorum. Site kurarsam konusu içeriği ne olsa daha mantıklı olur. Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim. Hepinize İyi Forumlar!
 

3rigger

Üye
29 Tem 2017
126
0
Selam Criminal,
Teknoloji haberleri olabilir veya senin ne hoşuma gidiyorsa. Sitenin trafiği arttığında google adsense ile reklamlar alabilirsin. Bütçene katkıda bulunabilir.
 

Vibe7

Katılımcı Üye
24 Eyl 2016
287
0
Windows
Aç bir kişisel blog. Sonra film izle, kitap oku, teknolojiyi takip et ve bunlar hakkında yazı yaz. Vakit en güzel böyle geçer. Hem vakit boşa gitmiş olmaz.
 

Yakup0

Katılımcı Üye
5 Ocak 2016
363
0
Adıyaman
Hocam merak konunuz neyse ona yoğunlaşın sevdiğiniz işi yapın sürekli oyunda nereye kadar :) benimde bolca boş zamanım var eskiden android telefonum vardı onunla uğraşırdım root,room root yetkisinde çalışan uygulamalar bulup yüklerdim bayağı da bilgi sahibi oldum bu konuda şimdide ios cihazım var onun üstüne bilgi ediniyorum çok zevkli ve verimli geçiyor zaman
 

firehackturk

Yaşayan Forum Efsanesi
21 Ağu 2016
9,872
361
27
anka


Artık forumda yapacak bir şey bulamıyorum. Bir ara kulüplere falan katılmıştım zaman geçiyordu ama bir süre sonra o da sıkıcı olmaya başladı. Kendi kulübümü kurma teklifinde bulundum fakat yetkililer kabul etmedi.

Geceleri boş boş gökyüzüne bak. Ben öyle yapıyorum , hiçbirşey olmuyor ama en azından vakit geçiyor...
 

1071malazgirt

Uzman üye
26 Haz 2015
1,781
8
Trafo
Amacın kısa zamanda para kazanmaksa blog işine hiç bulaşma derim. Ama amacın vakit geçirmek ve ileriye dönük yatırım yapmaksa aç derim. Konusunu sorarsan en iyi bildiğin şey neyse onunla ilgili yaz aksi takdirde başarı elde etmek zordur emin ol
 

Criminal^

Uzman üye
22 Eki 2014
1,154
2
Tokyo
Tavsiyem youtube ile başla daha sonra canlı yayınlar felan canlı yayından 1000tl kazananları gördüm :trl

Canlı yayın benim de aklımda var fakat o kadar iyi bir sistemim yok CS:GO oynarken bile yayın açtığımda sıkıntı yaşıyorum. YouTube işi şu an en saçma iş diyebilirim önüne gelen kanal açıp saçma sapan şeylerle ünlü olma çabasında. Güzel şeyler yaparak ünlü olma şansımız şu an %0.01 o yüzden yayın daha mantıklı.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.