Corona Kalkanı

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,053
390
Ankara
Covid-19 konusundaki projemiz ilk 12'ye kesinlikle girdi, ilk üçe girmesine de kesin gözüyle bakılıyor. Birazdan bizim de hikayemiz Hürriyet'te yayınlanacak..

Şans dileyin birinci olalım, burada çok sevdiğim genç arkadaşlar var, maddi konuda herhangi bir şey talep etmeyeceğim ben zaten yeterince zenginim ama o arkadaşlar için çok önemli, dua edin.
 

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,053
390
Ankara
Tam olarak proje nedir projeden bahseder misiniz ?

Benim yaptığım mobil uygulamayı indiren kişilerin diğer kimlerle teması olduğunu GPS ve bluetooth sayesinde toplayacağız. Ayrıca hekimler için de özel bir versiyonunu yazıyoruz. İçimizden biri Corona veya ilerde başka bir bulaşıcı hastalığa yakalanınca en çok temas eden, riskli grup otomatik olarak hekimin önüne gelecek.

Kişisel bilgi tutmayacak, sadece tehlikede iseniz size ulaşılacak. Ayrıca uyarı amaçlı, "kardeş bugün 100 kişi ile aynı odada durdun, yeter yahu, git evine" cinsinden uyarılar verebilir. Daha ayrıntılar mükemmel değil.

Bizim gençlerden mesaj geldi, paylaşmamı rica ettiler, kusura bakmayın...

"Arkadaşlar merhaba,

Bir yarışma sonrası çok hızlı ve efektif bir şekilde sosyal etkileşim niteliklerinizi teknolojik olarak saptayıp güncel semptomlarınıza ve mevcut kronik hastalık durumunuza göre size tutarlı tavsiyelendirmeler yapan bir mobil uygulamayı son hızımızla geliştiriyoruz. Bu uygulama ile toplumsal salgın farkındalığını insanlara en yüksek seviyede kazandırma hedefindeyiz. Siz de bize destek olmak istiyorsanız lütfen alttaki instagram linkinden “CoroWarner” hesabını takip edin, paylaştığımız manifestoyu beğenip kaydedin. Ayrıca lütfen bu mesajı tanıdıklarınıza iletin ve onların da paylaşmalarını iletin. Hep birlikte daha güçlüyüz, sağlıcakla kalın! Huzurlu pazarlar."
“CoroWarner Ekibi”
//reklam içermekte
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.