Deep Wep - İnternetin Karanlık yüzü

Remiks

Üye
25 Şub 2014
53
0
2010'dan beri bu siteye üyeyim ve neredeyse hiç mesajım olmadı çünkü gerek görmedim ihtiyacım olan bir şey olursa aldım ve çıktım ama bu konuda mesaj yazma gereği gördüm. Bu konu başlığının açılmasını bir hata olarak görüyorum insanları özendiriyorlar halbuki deep wep'e giriş yapmak tam bir hata hele de giriş yapıp derinlere inmeye başlarsanız daha büyük hatalar yaparsınız burada bir çok lamer daha kendini gizlemeden btc satın alıp harcama yapar ve kendilerini yüksek işler yapıyor olarak düşünürler bazıları kötü yollara dahi saparlar.Kendini şapkalı sanan lamerlar kendilerini gizlediklerini sanıp daha da büyük işlere karışır ve hapis cezasına bile çarptırılabilir.Şimdi size deep wepte dolaşan bir insanın kendini gizlemek için neler yaptığını anlatayım:
1.)Kılık değiştirir.
2.)Sahibi bilgisayar cahili olan evinden uzak bir int cafe bulur.
3.)Kameralara görünmez.
4.)Deep wep'e bu int cafeden giriş yapar.
5.)İhtiyacı olanları(Ki bunlar program değildir)hard disk yoluyla almaz: Bir not defteri(Bildiğimiz elle yazılan) tutar.
5.)Ardında bıraktıklarını temizler.
6.)Evdeyken tuttuğu notları atacaksa yakar.

Ki bu insanın pc bilgisi çok fazla değildir...

Şimdi size 2 önerim:
1)ASLA GİRİŞ YAPMAYIN,KULLANMAYIN!
2)Giriş yaptıysanız(ki bir hata) sadece ansiklopedik htlmleri inceleyin,FAZLA DERİNE İNMEYİN!

Çok yararlı ve doğru bir bilgi bende bir lamerim hacker değilim yerimi ve lamer olduğumuda biliyorum ilerde dahada gelişip beyaz şapkalı bir hacker olmaya çalışıyorum ve arkadaşımız çok haklı bilgisi ve tecrübesi olmayan girmesin ben denemedim denemiycemde çünkü daha yeterli bilgim ve tecrübem yok pc konusunda

Ve bende önemle rica ediyorum her koyun kendi bacağından asılır lütfen bilgisi ve tecrübesi olmayan girmesin!!!
 

'CaSToR

Uzman üye
1 Kas 2014
1,606
0
Şangay
Güzel olmuş

Ya madem bu kadar tehlikeli herkes girebiliylor. Polis niye girmiyor. Birde alınması gereken güvenlik önlemleri yok mu? Sadece tor browser bizi korur mu?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

CigiCigiOkyanus

Katılımcı Üye
20 Tem 2013
294
0
Baku
Ben Eskiden Girdigimde Bir Bir SItelere bakiniyordum su derin intenet siteleri olan bir arsiv vardi ordan bakiniyordum sitelere siteler cok fazla ama ben actiklarimin cogusu calismiyordu :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.