DeepWeb 5.Seviye Site Linkleri ''.clos'' Siteler!

BenzinsizFerrari

Uzman üye
3 Şub 2015
1,121
0
Sizlere deepwebin 5. seviye sitelerinden birkaçının adresini vereceğim.Aslında deepwebi deepweb yapan siteler bunlar diyebiliriz çünkü asıl deepweb 4. seviyeden itibaren başlar ve özel güvenlik ve özel girişler isterler.Bu sistemler Closed Shell System oalrak geçerler.

Karışık Bilgi - Belge: http://duanjfheyu5clq9ia7yt6.clos

Atlantisin Haritadaki Konumu: http://mlqkcjdhgeud6hdy78jsh.clos

İnsan Ticareti: http://g5h6j8t66t4jhbn9iksh6.clos

51. Bölge Manyetiksel Gravitasyon Dökümanları: http://kcjend84dli8y6qt178gq.clos

Monarch Projesi: http://enqkddiuthegtuy9j6h72.clos

Bu sitelere normal tor browser yardımıyla ulaşamazsınız.Çünkü bu siteler Closed Shell System sistemine girer yani dışarıdan cihaz yardımı olmadan bu sitelere erişmeniz mümkün değil Closed Shell System bu sistemi bir network ağı gibi düşünebilirsiniz.



Pnm3BO.gif


Alıntıdır.
 
Son düzenleme:

yeh0va

Yeni üye
5 Haz 2016
17
0
Arkadaşlar tor ile girilemez lafı herkesin dilinde lütfen biri zahmet edip nasıl girilebileceğini anlatsın o zaman. Tabi yine klasik chaos kur onunla gir yöntemini anlatmaya başlayacaksanız hiç el atmayın bence. Onun dışında bir yöntem hatta şu özel routerlerin model bilgisi, satış linki vs. olan varsa hiç çekinmesin hemen yollasın bence.
 

clown03

Uzman üye
16 Tem 2016
1,591
0
Tokyo
eline sağlık bende girmeye korkuyorum çünkü normalde tor browser 4.seviyeye kadar normal giriyor
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.