Eski ama Yeni İçten bir Merhaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

per123

Yeni üye
1 Kas 2013
5
0
Senelerdir Takipçisiyim Buraların Belki Çogunuzdan Eskiyim Burdaki aile ortamı hiç bitmedi hepimiz gerçektne bir aileyiz hepinizi çok seviyorum geri döndüm Herkese içten bir merhaba :mahcup::mahcup:
 

AGULER

Üye
16 Tem 2016
101
1
Tekrardan hoş geldin. Umarım pişman olmayacağın zamanlar geçirirsin. Öğrenebileceğin şeylerin haddi hesabı yok. Eskisin 2013 de katılmışsın aramıza. Saygılarımla.. Tekrardan hoş geldin. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.