Ethernetten geçen veriler

guvenlik02

Yeni üye
17 May 2019
5
0
Hayır günleriniz olsun arkadaşlar.

bir oyun için bot yaptım ekran görüntüsünü alıp yaptım lakin biraz yavaş kalıyor. bende başka yapabileceğim bir iş varmı diye araştırırken ethernetten geçen verilerin (dword) alındığını öğrendim. bu konuda yapmam gereken oyunun ip sini bulmak. ve o ip ile olan bilgilerin görünmesini yapmak. (not: ip yi daha bulamadım.) bunu yapmam mümkünmü ? mümkünse izlemem gereken yol soket vs gibi bilgide bana yardımcı olabilecek bir arkadaş veya arkadaşlar vermı diye buraya yazdım. yardım eden veya edemeyen arkadaşlardan şimdiden ALLAH RAZI olsun inşallah. yolunuz açık olsun.
 

guvenlik02

Yeni üye
17 May 2019
5
0
Sanırım ağ üzerinden gönderilen paketleri capture'lamaya çalışıyorsunuz. Az önce biraz baktım ve Windows için winpcap adlı kütüphaneyi buldum. D0cumentation'una bakabilirsiniz:
https://www.winpcap.org/docs/default.htm




hocam teşekkür ederim ben onların hepsini denedim bana delphi de yazımış bir iki kod lazım gerisini ben geliştirebilirim. farketmez hangi oyun olduğu ben bunu lords mobile uyarlarım allahın izniyle.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.