Facebook yorum botu nasıl yapılır?

bebahto

Üye
11 Tem 2015
97
3
Aydın
Merhabalar uzun süredir Facebook yorum hilesi varmı diye araştırma yapıyorum bir yolunu bulamadım varsa bir çaresi yardımcı olursanız çok sevinirim
 

lokiby

Yeni üye
18 Mar 2023
28
3

Facebook Yorum Hilesi Nasıl Yapılır?​

Facebook yorum kasma hilesi ile yorum gönderme işleminin nasıl yapıldığı oldukça merak edilmektedir. Facebook duruma yorum attırma hilesi uygulaması ile ücretsiz bir şekilde yorum yaptırmak için aşağıdaki adımların takip edilmesi gerekmektedir.

Facebook yorum hilesi ile yorum göndermek için;

  1. Facebook uygulamasına girin.
  2. Yorum gönderimi yapmak istediğiniz gönderinin linkini kopyalayın.
  3. Facebook yorum hilesi aracımıza linki girin.
  4. Göndermek istediğiniz yorum miktarını seçin.
  5. Facebook yorum servisinizi belirleyin.
  6. Hilenin aktif olma süresinin tamamlanmasını bekleyin.
  7. Gönder butonuna tıklayarak yorum gönderimini başlatın.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.