fps oyunları hata vermeden direk kapanıyor ne yapmalıyım?

Selmut

Yeni üye
25 Nis 2020
2
0
Cevap: Oyunlar Aniden Kapanıyor

Aynı sorunla karşı karşıyayım.Muhtemelen seninde termal macunun bitmiştir.Termal macununu yenileyip bilgisayarı temizlersen sorunun düzelebilir.
 

lllroselll

Katılımcı Üye
10 Nis 2020
848
92
Abu Dubai
Cevap: Oyunlar Aniden Kapanıyor

Merhaba

Üzülerek söylüyorum ki güç kaynağınız çok kalitesiz. En başlıca sebebi bu olabilir. Muhtemelen kapasitörleri çok kalitesiz olduğu için hızlıca eskidi ve artık yüksek transient yükleri kaldıramıyor ve kendini kapatıyor.
 
30 Tem 2016
222
0
1337
Cevap: Oyunlar Aniden Kapanıyor

işletim sistemin : amd ryzen 5 1400 Quad, 3.20 ghz,16 gb ram,amd rx 570 ekran kartı, tüm oyunları en yüksek kalitede 100-120 fps rahat açıyor ama güç kaynağını pek bilmiyorum değiştirmem lazım sanırım.
 

boole

Ar-Ge Ekibi Proje Yöneticisi
12 Nis 2019
735
201
.Net Core
Cevap: Oyunlar Aniden Kapanıyor

merhaba
tam olarak ne şekilde kağandığını belirtirseniz daha net yardımcı olurum
öncelikle bu sorun daha önce varmıydı yoksa temizlik vs yapıncamı oluştu yoksa sen mi yeni farkına vardın
ayrıca güç kaynağınızı belirtiniz. ve [ame="https://www.youtube.com/watch?v=fUkcDiJY2CM"]https://www.youtube.com/watch?v=fUkcDiJY2CM[/ame]
bu testi yapıp sonucu belirtiniz.
 
Son düzenleme:

T4BUN

Yeni üye
16 Nis 2020
37
0
Fafazey
Cevap: Oyunlar Aniden Kapanıyor

Cs:go zula gibi fps oyunları hata vermeden direk kapanıyor çözümü var mı acaba?

Güç kaynağınız kalitesiz olabilir ya da enerjisi sisteminizin istediği watt değerini karşılamıyor olabilir. Tabi başka nedenleri de olabilir bilgisayarınız tozlanmışsa temizleyin. Çözülmezse format atın yine olmazsa dediğim gibi sorununuz PSU nuzdadır yeni PSU almanızı öneririm.
 

hayalet18

Kıdemli Üye
3 Şub 2015
2,327
2
ERMENISTAN
Cevap: Oyunlar Aniden Kapanıyor

kasa içi power kaç wat söyle ona göre yorum atayım 650 wat power gold işini görür
işlemci ekran kartı termal macun yenile , fanları yağlı kontak sprey sık, format at sıfırdan , antivirüs kur
 

mezarc45

Yeni üye
26 Tem 2010
27
1
Cevap: Oyunlar Aniden Kapanıyor

Bence en sağlıklısı bir miktar para ile yetkili servise gidin ya da bu işleri yapan bir bilgisayar hastanesini ziyaret edin. Bu konularda teknik bilginiz yoksa kendi başınıza iş yapmayınız. Bilgisayara yazık olur..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.