Gmail hesabı nasıl çalırım?

hacker326

Yeni üye
25 Nis 2021
3
0
arkadaşlar merhaba,gmail hesabı nasıl çalırım eğer link varsa verirseniz ve nasıl kuracağımı söylersenin çook teşekkür ederim...8HERKEZE BAŞARILAR...)
 

'Aspect

Özel Üye
29 Şub 2020
1,396
1,574
Instagram
Merhaba

Brute Force ile Phishing yöntemleri mevcuttur. Fakat Brute force denemeyin. Boşa zaman kaybıdır. En iyisi sosyal mühendisliğinizi kullanarak Phishing yöntemini kullanmaktır.

İlgili konunun linki: https://www.turkhackteam.org/sosyal-muhendislik/1759810-phishing-yoluyla-gmail-hesabi-calmak.html

Ayrıca bu konu haricinde kendi hayal gücünüzü kullanarak seneryolar oluşturup kurbanı kandırmaya çalışabilirsiniz. Ben üstteki konuyu biraz da olayın mantığınu kavramanız için attım. Bana kalırsa kendi yolunuzu çizip kendiniz özgün olarak sosyal mühendisliğinizi kullanın. Başarı oranı daha yüksek olur
 
Son düzenleme:

TSRooT

Üye
10 Ağu 2019
123
26
Sosyal mühendislik ve Phishing kullanarak halledebilirsin. Sosyal mühendislik, kandırma sanatıdır. Bu yöntem ile kurbanın güvenini kazanabilirsin. Daha sonra ise phishing saldırısı kullanabilirsin. Phishing, isminden de yola çıkıldığı üzere bir oltalama yöntemidir. Kurbanı, oluşturduğumuz sahte web sitesine yönlendirip bilgilerini girmesini sağlarsak, bilgiler tarafınıza düşecektir. Bu instagram, gmail, twitter olabilir. Yanı sıra Trojan var, Trojan ile herhangi bir cihazın yetkisine sahip olabilirsin. Bunun için forumda çok yöntem var. Trojan nedir? İle araştırmaya başlayabilirsin. Bu sayede kurbanın cihazını da ele geçirip, whatsapp gibi bir çok sosyal medya hesabını sms onay kodu ile hackleyebilirsin.
 

BörüHan

Uzman üye
13 Ocak 2018
1,176
277
Ötüken🇹🇷
Hesaba sızmanın birkaç yolu var. Çoğu yöntem birinin parolasını değişik yollarla edinmene dayanır.Pishing,sosyal mühendislik kullanabilirsin.güzel bir senaryo olusturursun.
unutma başka birinin Gmail hesabını hack’lemek yasalara aykırıdır.
 

RePLiKa

Kıdemli Üye
24 Haz 2015
2,885
27
Türkiye
Yukarıda ki yazılanlara ek olarak " Ya program falan yok mu direkt şifreyi versin " gibi bir durum maalesef hiçbir sosyal platform veya id & pass isteyen yerler için geçerli değildir. Bir kaç senaryo yazmak gerekirse ratlar, sahte çekilişler, fake script kurmak veya bunlara türev olabilecek sosyal mühendislik gerektirecek uygulamalar kullanılmaktadır. İşin en başında eğer ben " Karşı tarafa yedirebilirim, inandırabilirim ve iletişimim var " diyorsan kısa bir araştırmayla forum içinde bulabilirsin. Onun haricinde bu olay pek fazla rastlanmasa da üye olduğu siteler vb. yerlerin db'sinden user bilgileri alınma olayları da olabilir. Bu genellikle hedef kişide kullanılmasa da çok fazla sosyal medya hesabına ulaşabilmek mümkün oluyor.
 

İmmortalTürk1

Katılımcı Üye
17 Ocak 2019
414
24
Merhaba değerli üye. Bu yöntemleri deneyebilirsiniz.
1- Brute Force
Bir brute force (kaba kuvvet) saldırısı, hacker’ların bir hesaba erişebilmek için deneme-yanılma yöntemi kullanmasına denir. Bu, duruma bağlı olarak şifre ya da kişisel kimlik numarası (PIN) kırılmasını içerebilir. Kişi hakkında isim, soyisim, renk, nereli olduğu, en sevdiği hobileri gibi bilgileri biliyorsanız wordlist hazırlayarak brute force saldırısı yapabilirsiniz. Böylelikle şifre kırılabilr veya kırılmayabilirde. Lakin en yaygın kullanılan yöntem budur. Bir çok saldırgan bu yöntemi kullanır çünkü hala şifresini isim123 yapan kişiler bile bulunmakta böylelikle bu tarz şifreler daha çabuk kırılmaktadırlar.

2- Mail Atarak
Kendinize fake bir mail taslağı hazırlayarak bir mail hesabı açın. Gmail, yahoo vs gibi mail adreslerini kullanabilirsiniz. Daha sonra mail adınızı inandırıcı bir şekilde yapın ve kurbanın mail adresine gönderiniz.
 

kurtdereli

Uzman üye
19 Tem 2020
1,086
243
-Türkistan-
Bir kişinin Gmail hesabını çalabilmeniz için aşağıda verdiğim yöntemleri uygulamanız gerekmektedir:

1) Sosyal Mühendislik

Sosyal Mühendislik, iletişim becerinizi kullanarak kişiden kendi ağızıyla bilgilerini size vermesidir. Bunun için YouTube'da ve Udemy platformunda bir sürü eğitimler bulunuyor. Onları izleyip, öğrenebilirsiniz.

2) Brute Force

Brute Force programlarından birisini indirerek bir saldırı gerçekleştirebilirsiniz. Brute Force, bir wordlist oluşturup, otomatik olarak wordlist içinde bulunan şifrelerin hepsini deneyerek, Gmail hesabının şifresini kırabilirsiniz. Ancak bu işlem biraz uzun sürebilir.
 

Loux

Uzman üye
16 Ocak 2019
1,753
1,086
BL4CKGORE
Eğer kurbanı çok yakından tanıyorsanız brute force yöntemini deneyebilirsiniz eğer çok yakınınız değilse veya başarılı olamadıysanız sosyal mühendislik yöntemi ile yapabilirsiniz forumda bunlarla alakalı fazla konu var inceleyip kırmayı deneyebilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.