Güvenli Ve Ücretsiz Antivirüs Programları

CasPeRAB

Uzman üye
7 Kas 2021
1,146
2
461
TR❤AZ
Ben bir Antivirüs programı indirmek istiyorum ücretsiz olursa güzel olur ama ayda/yılda 50-60 fln verebilirim benim için güvenlik önemli hangilerini indirmem gerekir Link Vermeniz çok güzel olur
 

Phobos'

Uzman üye
22 Nis 2022
1,744
23
1,365
Merhaba,

Kaspersky, Bitdefender ve Avast'ı(pek iyi olmasa da iş görür) öneririm.
Ama Windows kullanıyorsanız ve çok fazla dosya indirmiyorsanız Microsoft Defender'a da güvenebileceğinizi belirtmek isterim.

İyi Forumlar...
 

CasPeRAB

Uzman üye
7 Kas 2021
1,146
2
461
TR❤AZ
Play storede aslan resimli bi uygulama var onu indir ücretsiz
Norton Antivirüs Kullanabilirsiniz Oldukça İyi Yüksek Koruma Sağlıyor Norton 360 | Plus, Standard, Deluxe, Premium
Öncelikle merhaba değerli üye;

Bitdefender, Norton, Mcafee, Kaspersky. Bu antivirüs programlarını önerebilirim, ama aralarından birini seç derseniz kaspersky derim.

İyi forumlar dilerim

Merhaba,

Kaspersky, Bitdefender ve Avast'ı(pek iyi olmasa da iş görür) öneririm.
Ama Windows kullanıyorsanız ve çok fazla dosya indirmiyorsanız Microsoft Defender'a da güvenebileceğinizi belirtmek isterim.


İyi Forumlar...
Hepinize Teşekkür Ederim İyiki Varsınız Şu sıralar aktif değilim geç yazdım kusura bakmayın :):)
 

DasKapitaL

Üye
28 Mar 2022
166
1
75
Zirve
Selamlar ücretsiz uygulamalar mevcuttur ancak bunların vermiş olduğu performans bir yere kadar ancak genede ummadık taş baş yarar atasözünü gerçekleştiriyor ve kritik önemler taşıyor sizde indirmek isterseniz free diğer dostlarımdan farklı olarak ; Eset Security ve McAfee önerebilirim. Geri kalanı belirtmişler zaten hepsi bilinen favori iş gören programlardır seçim kararı sizde :)
 

aksit

Üye
14 Mar 2017
93
0
Hocam , antivirüs programından önce kullandığın linklerin , indirdiğin uygulamaların güvenli olması daha önemli. Elbet antivirüs programları var ama bunların bile tespit edemediği zararlı yazılımlar var. Bunun için öncelik bilinçli internet kullanımı . Ama yine de ekstra koruma istersen Kaspersky tavsiye ederim. Ücretli muhtemelen ama temiz bir koruma yapıyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.