Hangi yazılım dilini kullanmalıyım?

Gatex

Üye
10 Nis 2020
219
2
Türkiye
Arkadaşlar bir dilde aradığım özellikler; Visual Studio Code kullanarak program yazılabilmesi, OOP olması, Cross-Platform Desteklemesi, Mobil Program Yazılabilmesi ve Oyunlar İçin Hile Yazabilmek, Oyun Geliştirebilmek. Aklımda C++ ve C var ancak kararsızım önerdiğiniz diller var mı? (ilk dilim değil)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

packer.py

Üye
29 Eki 2018
213
13
Cevap: Dil arıyorum :(

Java öneririm mobil geliştirme ve pc için geniş bir alan sağlıyor zaten çoğu kullandığımız cihazın JRE desteği var oyunlarda mod ve hile de yapılabilir.
 

Gatex

Üye
10 Nis 2020
219
2
Türkiye
Cevap: Dil arıyorum :(

Merhabalar;

C# ve C++ öneririm , ilk olarak C++ öğren daha yararlı olur .

3 tane dil biliyorum bunların içinden en sevdiğim ve kullandığım sizinde işinizi görecek dil tabiki de c++ olacaktır

C# veya C++





................

oyunlarda hile ve kullanisli dil c++ ve C# dogru karar

Java öneririm mobil geliştirme ve pc için geniş bir alan sağlıyor zaten çoğu kullandığımız cihazın JRE desteği var oyunlarda mod ve hile de yapılabilir.

Teşekkür ederim cevaplar için. Karar kılındı o zaman C++'a başlıyoruz:).
 

gl0balfox

Üye
9 Tem 2019
228
0
Cevap: Dil arıyorum :(

Oyunlarda hile yapmak için C# ve C++,
Oyun geliştirmek için C++,
Script yazmak için Perl ve Python,
İleri seviye malware, trojan yazmak için C,
Mobil program yazmak için tercihen Java veya Swift gerekiyor.
Söylediklerimin hepsinde OOP var.Benim tercihim C++ olurdu.Fakat bu kadar kriter taşıyıp söylediğin her alanda çalışmak için hangi dile başlarsan başla beklentilerini karşılayamaz.Ayrıca Python postlarında gördüğüm kadarıyla Python ile de o kadar ilerlememişsin. Benim tavsiyem taleplerini karşılama arayışında olmak yerine taleplerini şekillendirmen.Kolay gelsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.