Hukuk okumak istiyorum bakarmisiniz

DarkLiqht

Uzman üye
11 Nis 2013
1,770
0
Girne/Ankara
Bende bu yıl bölüm değiştirdim siyaset bilimi okuyorum artık dostum.
Hukuk Tm3'ten alıyor diye hatrlıyorum. Yani ortalama bi üniversite geçen sene 430 puan civarlarında aldı.
Eşit ağırlık derslerine ve hatta üni sınavlarına şimdiden çalışmaya başlasan iyi olur bence. Başka sorun varsa özelden sorabilirsin. Eski sınav soruları artık internette yayınlanıyordu sanırım onlara bakarak soru tarzı hakkında bilgi sahibi olabilirsin.
 
Son düzenleme:

Baysal

Y.İ. ve ÜDY Kurulu Başkanı
21 Eki 2012
15,746
1,526
Merhaba

Hukuk tm3 e geçti. BU demek oluyorki edebiyat ön planda olacak. 56 da +50 net çıkardınızmı epey rahatlarsınız. 2. önemli dersiniz ise matematik. Hakkınızda hayırlı olsun. Matematiği es geçmeyin hukuk için ikiside gereklidir.
 

Druid

Üye
23 Haz 2015
55
0
Bende bu yıl siyaset bilimi okuyorum artık dostum.
Hukuk Tm3'ten alıyor diye hatrlıyorum. Yani ortalama bi üniversite geçen sene 430 puan civarlarında aldı.
Eşit ağırlık derslerine ve hatta üni sınavlarına şimdiden çalışmaya başlasan iyi olur bence. Başka sorun varsa özelden sorabilirsin.
Dostum bende siyaset bilimi okumak istiyorum yardımcı olurmusun? özeldn
 

Baysal

Y.İ. ve ÜDY Kurulu Başkanı
21 Eki 2012
15,746
1,526
ama bır yandanda maematık ıyı olnası sart yanı sayısaıl bıraz kafa basmalı

İsterseniz matematiği fulleyin edebiyat olmazsa hukuk gelmez ikisininde iyi olması lazım.

Sınava zamanında 2 sene hazırlandım şuanki sınav sisteminide çok iyi biliyorum. Eşit ağırlık sayısal sözel bölümlerden haberdarım. Sorusu olan özel mesajdan ulaşabilir.
 

Eyciey

Katılımcı Üye
8 Eyl 2016
378
0
ne olursa olsun sayısalı unutma. sayısal en çok eleyen kısımdır.eşit ağırlıkta ne kadar etkiler bilemem ama bizim okulda matematik yapabilen yoktu lysde ve hepsi uyduruk yerlere gitmişti
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.