illegal discord sunucusunu nasıl kapatırız?

R E

Üye
1 Mar 2019
139
0
merhaba discordda gezinirken şu sunucuyla karşılaştım xxx insanların kredi kartını çalıp paylaşıyorlar ben bunları discorda şikayet ettim sunucuları kapanmadı sizce bu arkadaşların sunucuları nasıl kapatılabilir?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

AXPA

Kıdemli Üye
13 Ocak 2018
2,340
152
New World
Merhaba,

Eğer Discord'a gerekli şikayeti yapıp hala bir netice almadıysanız duyarlı bir vatandaş gibi Siber Suçlar Merkezine şikayet edebilirsiniz.

Bilginize,
 

FAKE HACKER

Katılımcı Üye
27 Şub 2021
403
117
Ar-Ge Kulübü
Merhaba,

Burda anlatılmıştır:[ame]https://www.youtube.com/watch?v=5LgHMK03Xpg[/ame]

isterseniz patlatabilirsiniz ama bu suç siz bilirsiniz:[ame]https://www.youtube.com/watch?v=zDID7-uNfK0[/ame]

veya bilişim suçlarından sunucuya dava açabilirsiniz.
[SORUMLULUK KABUL EDİLMEMEKTEDİR]
 

EX

Deneyimli Moderatör
29 Mar 2020
1,962
1,289
Discord sunucusuna giriniz ve içerden şikayet de bulununuz. Örnek veriyorum; Yasa dışı içerik, Spam veya Dolandırma Bağlantıları. Bu iki şikayet bildirisini kullanarak sunucu içi şikayet de bulunabilirisiniz. Bir sonuca ulaşamazsanız Siber Suçlar Merkezine şikayet edebilirsiniz.
 
11 Ağu 2018
92
3
Chigwell
Bu taktik işlermi bilmiyorum ama öncelikle en zor ve en kolay yol olarak sunucuda yetki kazanıp gözlerine girip "Sizlere bot yapacağım, onların işine giden bir bot yaparak daha doğrusu" Nuke tarzı scriptler kullanıp sunucuyu patlatabilirsiniz eğer gerçekten ben birşey yapmak istiyorum derseniz script veyahut botnet kullanıp kapatabilirsiniz ama bunların hepsi illegal olduğu için sorumluluk sizin. Çekinmeyin sorununuz olursa söyleyin Hayırlı forumlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.