Instagram Çöktü mü? Durduruldu Hatası Nedir? Çözümü Nedir?

Chester Hoca

Katılımcı Üye
4 Ocak 2020
876
800
DATA
Instagram Çöktümü? Neden Durduruldu Hatası Alıyorum? Çözümü Nedir?

Sosyal medya platformlarından olan Instagram bir çok kullanıcı tarafından 30 Mart 2021 Salı günü "Instagram Durduruldu" hatası aldıklarını belirtti. Web sitesinden bir sorun yaşamayan Instagram, uygulamasında "Instagram Çöktü" hatası ile kullanıcılar karşı karşıya kalıyor.

Instagram Neden Çöktü?

Instagram neden durduruldu diye kesin bir açıklama yapılmamasına rağmen Instagram kullanıcıları büyük bir sıkıntı içinde.

Downdetector'da yer verilen bilgilere göre 17:00'dan itibaren erişim sıkıntısı devam ediyor. En fazla hatayı alanlar ise Android kullanıcıları ve IOS Kullanıcıları...



Instagram Çökmesinin Bazı Çözümleri

Instagram'ı tamamen arkaplandan kapatın, asla çalışmasın. Böylece ön belleği temizlemiş oldunuz. Tekrardan açın ve hata düzelmiş olacaktır. Eğer düzelmediyse diğer çözümlere göz atalım.

Instagram'ı telefonumuzdan tamamen kaldıralım ve en güncel sürümünü Google Play Store'dan veya App Store'dan indirelim, güncel olduğu için açılacaktır.

QkfGBD.png


 
Son düzenleme:

blacksmt

Uzman üye
27 Haz 2020
1,121
225
CyberKeTa
Cevap: Instagram Çöktümü? Durduruldu Hatası Nedir? Çözümü Nedir?

Ben aynısını yaptım düzeltmedi sildim yükledim duzeldi. Tebrikler konu başarılı.
 

ZiksthemW

Asistan Moderatör
28 Mar 2020
1,040
137
Oslo
Cevap: Instagram Çöktümü? Durduruldu Hatası Nedir? Çözümü Nedir?

Elinize sağlık :))
 

Romentos

Yeni üye
17 Şub 2021
21
0
Cevap: Instagram Çöktümü? Durduruldu Hatası Nedir? Çözümü Nedir?

Ellerine sağlık fakat resimli olarak anlatsaydın daha bir hoş olurdu. Başka platformlar da resimli olarak anlatıldığından bu konu biraz daha geri de kalabilir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.