Instagram hesabım 2FAda takılı kaldı

MGALIDER™

Katılımcı Üye
21 Eyl 2021
763
320
24
Merhaba THT ailesi. Benim instagram hesabım Google Auth-a bağlıydı ve yedek şifreler ile birlikte herşey root atmamla gitti. Şimdi giriş yapamıyorum ne yapa bilirim?


Facebook ile de giriş yapınca yeni şifre istiyor yazıyorum 2FA ekranına atıyor yine
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

xsyunus

Yeni üye
9 Ara 2022
8
2
Merhabalar,

Hocam ilk kurduğunuz mail var ise alabilirsiniz
Veya hesap'ta kişisel fotoğrafınız var ise selfie atarak ile alabilirsiniz iyi akşamlar dilerim :)
 

'Anka

Basın&Medya Ekibi Kıdemli
8 Eyl 2021
3,413
2,600
Merhaba Değerli Üyemiz, eğer çift faktörlü uygulamaya bağlı olan E-posta, telefon numarası ve yedek kodlara erişim yok ise çift faktörlü girişi geçmek mümkün değildir. İnstagram ile görüşüp hesabın size ait olduğunu kanıtlar iseniz hesabı belki açabilirsiniz onun haricinde çift faktörlü uygulamayı geçmek mümkün değil.

İyi Forumlar
 

Tyrone

Uzman üye
30 Eyl 2017
1,337
617
Kamino
Merhabalar;

Instagram'ın web sitesine gidin (Instagram) ve giriş yapmayı deneyin. Eğer giriş yapamazsanız, Instagram'ın "Sorununuz var mı?" sayfasına yönlendirileceksiniz. Bu sayfada, "Giriş yapamıyorum, neden?" seçeneğini seçin ve giriş yapamama nedeninizi seçin.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.