İnstagram İçin Phishing Tool Arıyorum

qquiza

Yeni üye
5 Ara 2021
6
2
Merhaba ınstagram için güncel phising tool forumda veya internette bulamadım.Var mıdır güncel toolu olan fixlenmemiş.Teşekkürler.
 

Bahadır-Şad

Katılımcı Üye
23 Tem 2021
951
881
SaMuRai
Merhaba değerli üye,

Öncelikle gelin Phsihing nedir bi üstünden geçelim.

Phishing

Hedefe karşı yapılan çevrimiçi bir saldırı türüdür. Gerek mail ile gerek farklı platformlardan mesaj yolu ile Phishing saldırısı yapabilirsiniz.

Genelde birçok kişi mail kullanır(kişiden kişiye göre veya hedefe, saldırı tarzına göre değişkenlik gösterebilir). Saldırgan maili sanki popüler bir web sitesinden, sosyal medya platformundan, hedefin bankasından vs gelmiş gibi gönderir. Saldırgan maile veya mesaja genelde bir link yerleştirir. Hedeften linke şahsi bilgilerini girmesini ister (Tabiki direkt istemez. Önceden kendisine bir senaryo veya bir içerik hazırlamıştır ve sonucunda da kişisel bilgilerini girerek devam etmesini ister.). Hedef, bilgilerini girdikten sonra şahsi bilgileri direkt saldırgana ulaşmıştır bile.

Phishing saldırıları için ister kendi toollarınızı geliştirebilir ister de hazır tolları kullanabilirsiniz. Eğer yeni başlamış iseniz hazır tollları kullanmanızı tavsiye ederim.


Yardımcı olabilecek konuların linkleri



İyi Forumlar
 

'Chan

Uzman üye
1 Nis 2020
1,802
1,462
Shibuya
Merhabalar,
Aşağıdaki konuda bulunan aracı yakın zamanda kullanmıştım ve sorunsuz çalışıyordu. Bakınız;

 

DDarkStyle

Katılımcı Üye
21 Eyl 2021
360
139
Dysnomia
Merhaba ınstagram için güncel phising tool forumda veya internette bulamadım.Var mıdır güncel toolu olan fixlenmemiş.Teşekkürler.
İyi günler,
Çok yakında bunun üzerine bir konu paylaşacağım. Paylaştığımda buraya linkini göndereceğim. Beklemede kalın : )
Söz verdiğim konum yayında. Güncel toolları burada paylaştım. İncelemek için;
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.