İnstagram Numara Toplama Programı Var mı?

LarcxD

Üye
10 Ara 2017
157
2
Bagcilar
Merhaba arkadaslar instagram numara toplama programı vardı geçen senelerde form da bulamıyorum elinde aktif olarak çalişan varsa link birakabilirse sevinirim.

teşekkürler.
 
16 Eyl 2019
242
7
Cevap: İnstagram Numara toplama programı hk.

vardı hocam bulmaya çalisiyorum bende hashtag üzerinden vs numara toplayabiliyorduk.

o dediğin sistem sadece profiline numara eklemiş hesaplar için örnek verirsek bir ayakkabı sayfası profiline ulaşım için numara ekler bu programda böyle hesaplardaki numaraları toplar numarasını açık şekilde profiline koymayanların numarasını bulamazsınız
 

DarkS0LDIER

Deneyimli Moderatör
5 Ara 2019
1,764
409
Sydney
Merhabalar, böyle bir program veya araç yoktur. En fazla şifremi unuttumdan telefon numarasının son 2 hanesi görebilirsiniz. Onun haricinde bulmanız imkansızdır. İnternette bu konu ile alakalı birçok program var ama bu programların neredeyse tamamı Trojan, malware, rat gibi virüsler ile sizin bilgilerinizi ele geçirmeye veya cihazınıza zarar vermeye amaçlanmaktadır.
İnstagram için osint araçları var ama bu araçlarda işinize yaramaz çünkü o araçlar sadece takipçi sayısını, takip eden sayısı, Gönderi sayısı gibi sizin de görebileceğiniz bilgileri gösterir.
Küçük bir bilgi vereyim, sadece numara Toplama gibi bilgileri tek facebook üzerinden FBI tool ile erişebilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.