İos silinen video foto

Deadlyaz

Yeni üye
11 May 2022
7
0
S.a arkadaşlar ios ta silinen fotoğraf ve videoları geri getirme şansımız var mı son silinenlerden de silinmiş yardımcı olacaklar varsa teşekkğr ederm şimdiden...
 

'Anka

Basın&Medya Ekibi Kıdemli
8 Eyl 2021
3,413
2,601
Merhaba Değerli Üyemiz, eğer fotoğrafları, videoları, dosyaları, müzikleri vb. Şeyleri İcolud veya başka yedekleme programına yedekleme yapmadıysanız bu mümkün değil sonuçta cihazdan tamamen silinmiş. Bu yüzden kurtarma gibi bir şansınız yoktur diye düşünüyorum.
İyi Forumlar.

 
Öncelikle merhaba değerli üye;

Bazı android modellerde bulunan son silinenler seçeneği vardır, oradanda silmediyseniz getirebilirsiniz. Eğer sildiyseniz İcloud yedeklemelerinizi kontrol edebilirsiniz. Onun dışında silinen fotoğrafları getirebileceğiniz android'de bulunan remover photo tarzında bir uygulama varmıdır bakmak lazım

İyi forumlar dilerim
 

Phobos'

Uzman üye
22 Nis 2022
1,743
1,364
Merhaba,
Uygulama kullanmanızı öneririm. Bu yöntem, Android'de de, iOS'da da işe yarar.
App Store'da "recovery photo" araması yapın. Daha sonra değerlendirme puanı ve indirme sayısı yüksek olan bir uygulamayı indirin. Bu işlemin, işinizi fazlasıyla göreceğini düşünüyorum.
Ama kesin ve kusursuz olsun istiyorsanız telefonunuzu Jailbreak yapmanızı öneririm.

İyi Forumlar...
 

L4G H4CK

Üye
4 May 2022
80
33
Merhaba değerli üye,

Öncelikle eğer video,foto, müzik,dosya, v.b gibi şeyleri herhangi bir yere yedeklenediyseniz malesef bunu geri getirmeniz mümkün değil.

İyi forumlar dilerim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.