Çözüldü Javascript site yenileme kodu

sky2222

Katılımcı Üye
17 Nis 2020
487
6
Threadripper
Merhabalar her kese ,
Chrome'da tampermonkey eklentisi ile kullandığım bir javascript kodu var.Linkini bırakıyorum:
https://greasyfork.org/tr/scripts/412694-autoroll-with-captcha-solver-redeem-100rp-freebitcoin-script/code

Bu kodun bir bölümüne chrome sitesini her dakika başı yenilemesi için bir betik eklemek istiyorum , bu betiği benim için yazabilecek ya da en azından nasıl yapabileceğimi anlatabilecek biri var mı?


Çözümü kendim buldum , belki birine yardımcı olur diye çözümü bırakıyorum.Verdiğim kodu Console bölümüne ya da elinizdeki kodun en sonuna ekleyin ve 5000 olan bölümü millisaniye hesabı ile istediğiniz gibi değiştirin.
Kod:
function timed*******(timeoutPeriod) {
    setTimeout("********.reload(true);",timeoutPeriod);
}

window.onload = timed*******(5000);
Forum bazı yerleri hatalı vermiş , pastebin kodu bırakıyorum: https://pastebin.ubuntu.com/p/MQCDvSWvWc/
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Phoique 7

Katılımcı Üye
14 Mar 2017
505
1
Manisa
Cevap: Javascript site yenileme koduna ihtiyacım var.

Eğer 5 saniye sonra yenilenip tekrar yenilenmiyor ise setInterval bakın. Timeout kullanmışsınız o x saniye sonra çalıştıracak fonksiyondur.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.