Kapanan İnstagram Hesabı Nasıl Açılır?

Feqtico

Junior Hunter
24 Haz 2020
684
218
/root/
Merhaba,

Kapatılan İnstagram hesabınızı 10 dakika içinde açmanız mümkün değildir ama geri açmak için instagram destek sayfasına göz atabilirsiniz. Hesabınız topluluk kurallarına aykırı olduğu için kapandıysa ve bunun yanlış olduğunu düşünüyorsanız itiraz etme hakkınız bulunmakta


İyi Forumlar :)
 

Nonantiy

Moderasyon Tim Lider Yrd.
28 Haz 2020
1,995
1,089
Kayseri
Merhabalar,

10 dakika içerisinde açmak diye bir yol YOK. Fakat eğer sizin haklı olduğunuz bir durumdan dolayı kapatıldıysa İnstagram destek ile iletişime geçebillirsiniz. 3-4 iş günü içerisinde size geri döneceklerini tahmin ediyorum.

İyi günler dilerim.
 

3vn2odzn

Uzman üye
17 Ocak 2019
1,182
230
Loxcey Sixs
Neden özellikle 10 dakika anlamadım ama neyse, lütfen sabitteki konulara bakmadan konu açmayın, bu herkes için geçerli.

 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.