Link ile Telefon Numarası bulunabilir mi?

Harn

Yeni üye
16 Nis 2021
16
0
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, karşımızdaki kişiye link atarak telefon numarasını öğrenme gibi bir durumumuz var mı ? Yada buna yakın bir uygulama yada herhangi birşey var mı ?
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Sevgi ve saygılarımla !😊🙏
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

AXPA

Kıdemli Üye
13 Ocak 2018
2,340
152
New World
Cevap: Karşımızdaki kişiye link atarak telefon numarasını öğrenme

Merhaba,

Sosyal Mühendislik yolu ile öğrenebilirsiniz. Bu yönde forum içinde ciddi konular mevcut.

Bilginize,
 

DarkS0LDIER

Deneyimli Moderatör
5 Ara 2019
1,764
409
Sydney
Cevap: Karşımızdaki kişiye link atarak telefon numarasını öğrenme

Böyle bir şey mümkün lakin bunu için sosyal Mühendisliğinizi yani karşıda bulunan kişiyi kandırmanız gerekmektedir. Ayrıca virüsli link için hazır araçlar mevcuttur. Bunlara Met@spolit örneği verebiliriz. Forumda da detaylı anlatımı mevcuttur. Onun haricinde telefona link atarak sızdınız diyelim eğer kişi WhatsApp veya Telegram kullanıyor ise o uygulamalar sayesinde telefon numarasını bulabilirsiniz
 

Nonantiy

Moderasyon Tim Lider Yrd.
28 Haz 2020
1,995
1,089
Kayseri
Cevap: Karşımızdaki kişiye link atarak telefon numarasını öğrenme

Boyle birseyin mumkun dahi oldugunu dusunmuyorum. O hedef kisinin sana telefonunu vermesi lazim veya arkadaslarindan ogrenmen gerekiyor.
 

Harn

Yeni üye
16 Nis 2021
16
0
Teknoloji o kadar hızlı gelişiyor ki artık günümüzde herşeyin mevcut olduğunu düşünüyorum ama bunu arayıp bulmak lazım, bende arıyorum, teşekkür ederim düşüncen için 🙂😊🙏

Günümüzde herkes whatssapp ve telegram kullanan hemen hemen yok denecek dercede, o yüzden o sorun ortada yok , ben bur şekilde karşı tarafı kandırabilirim, örneğin bu müziği seviyor musun diyip farklı bir link atıp onun tıklamasinı sağlayabilirim , daha sonrada yanlış linki attım özür dilerim diyerek mevzuyu düzeltirim,☺, peki ama sizin bassettmiş olduğunuz uygulamayı, programı android telefonunda nasıl kullanabilirim, bana bu konuda yardımcı olur musun? Yönlendirir misin?🙂
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

'Bertuğ

Kıdemli Üye
13 Ocak 2018
3,864
608
Cevap: Karşımızdaki kişiye link atarak telefon numarasını öğrenme

Merhabalar ;

Trojan veya rat kullanabilirsiniz sosyal mühendislik yöntemi ile kişiye yedirebilirseniz .
 

'Türk

Moderasyon Tim Direktör Yrd.
5 May 2020
2,439
1,520
K E R K Ü K
sadece link atarak bu kadar derin bilgilere ulaşılsaydı kaos..
sosyal mühendislik haricinde önerebileceğim taktik yok bunun birsürü yolu var.
ben örnek vereyim;
birşey indireceğim zaman nedense hep türktelekom veya vodofonede bir milyonuncu müşteri olup iphone 11 kazanıyorum ve telefon istiyorlar.
buda güzel taktik yiyen adam yer.
 

beratkaya2

Yeni üye
8 Tem 2020
11
0
karsı kısıye sosyal muhendıslıkle kandırım tel nosunu alabılırsın ornek
1 karsı sahısla yakın arkadas ol veya ıyı davran
2 karsı sahısa guven ver
3 karsı kısı ıle samımı olduktan sonra no ıste bukadar basıt
 

qwerty666

Yeni üye
19 Nis 2021
3
0
ünideysen öğrenciyim bölümüm atıyorum bilgisayar mühendisliği bir anket yapmak istiyorum de google dan anket yapılıyordu heralde araştır. Ankete telefon numarası bölümü ekle. hedefe doldurttur. Yada bunun benzeri bişey yap. Siber güvenliğin büyük bölümü sosyal mühendisliktir diye okumuştum. Kandır onu ( Anket sorularının mantıklı ve inandırıcı olduğu varsayılmıştır)
 
Son düzenleme:

sαw

Katılımcı Üye
18 Ocak 2019
593
8
Antalya
Bunlara hic gelemem diyosan sana minik taktigimi veriyim . Surveymonkey ile internet kazanma anketi ac, numarasini sor anket uzerinde ve anketi ona at . Yani X seyini kazanicaksin gibisinden tuzaga dusur bi sekilde numarasini bi yere attir . Bu e posta olur , anket siteleri olur , replika siteler olur .
 

'Aspect

Özel Üye
29 Şub 2020
1,396
1,574
Instagram
Merhaba

Sadece linke tıklatarak olmaz. Sosyal mühendislikle alabilirsiniz.
Örneğin bir kız hesabı kurun ve kurbanla iletişime geçin. Muhabbeti ilerlettikçe kendiliğinden telefonunu verecektir zaten.
 

FuhrerExe

Üye
19 May 2020
55
0
Almanya
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.