Merhaba :) Aranıza bir çaylak daha eklendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aguirel

Üye
20 Nis 2016
143
0
Ankara
Merhaba ,
Tam 10 yıl aradan sonra tekrar bilgisayar ortamına geri dönmek istedim:) Aranıza katılmaya karar verdim. Yaşım 25 Siyaset Bilimciyim.Ek olarak müzisyenim.

Aranıza gelmeye karar verdim çünkü gerçekten güzel olduğuna inandığım projelerim var.Fakat yazılıma çoook uzak kaldığım için bunları yapacak durumda değilim. Sadece fikir tasarım ve içerik gibi kısımları yapabiliyorum.

Programım için tam 50bin TL para istediler. Bende bu parayı onlara vermek yerine zamanla öğrenir kendim yaparım dedim.Bu dersler için para vermeye ve canla başla çalışmaya da hazırım. İngilizce bilgimi de bilimsel seviyeye getirdim ve onu tamamlamaya çabalıyorum.

Raspberry pi ve arduino ilgimi çeken mini bilgisayarlar. Bunlarla ilgilenmeyi ve linux öğrenmeye başladım bile. Hatta kezban ismini verdiğim küçük bir kod yazdım . Tamamen ilkokul seviyesinde :D başlangıç için iyi adımlar bence :)

Seviyeme uygun her projede seve seve (ayak işleri dahil) bulunmak istediğimi de ekleyeyim :)

Kısaca kendimi tanıtmaya çalıştım. Forumda görüşmek üzere.:RpS_thumbsup:

Hoşgeldin abi aramıza :)

Forum misyonuna burdan gidebilirsin :
TurkHackTeam Misyon

Forum kurallarını okumayı unutma :)

Burdan ücretli eğitimlere gidebilirsiniz :
http://www.turkhackteam.org/forum-hakkinda/1299792-yeni-vip-egitim-revizyonu.html
Yani anlatmak istediğim. 50.000 ₺ yerine burdan daha kolay bir şekilde öğrenirsin.

Ancak istersen forumdaki bölümleride kullanabilirsin.
İyi forumlar abi :)
Hoşgeldin aramıza :)
 

HACKERTHT

Yaşayan Forum Efsanesi
5 Kas 2006
10,700
458
'
Hoşgeldin aramıza kalıcı olarak kalman dileğiyle

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

GreenLigther

Katılımcı Üye
26 Nis 2016
614
0
İstanbul
Merhaba Kardeşim 50 Bin Tl Vericegine 100 Tl Vererek THT'nin Özel Eğitmenleri İle 1vs1 Ders Öğrenebilirsin İstedigin Bütün Konularda Yardimci Oluyorlar Bence Vip Eğitmenleriyle Konuş Derim Eminim 50 Bin Tlye Vericegin Derslerden Daha Kalitelidir Hem Vip Oluyorsun Ve Sana Özel Birkaç Özellik Oluyor Adini 1 Kere Degiştirebilirsin Rütbene Farkli Şey Yazdira Bilirsin Sadece Viplara Özel Odalar Var Soru Sorman İçin Yani Vip Ol Derim Çok Yararli Konularda Yardimci Olurlar Bu Arada Aramiza Hoşgeldin :)
 

onurcan16

Üye
1 May 2016
57
0
Arkadaşlar forum kurallarını okudum . Misyonu da okudum :)
Çok iyi zaman geçireceğimize eminim.
Vip dersler almayı düşünüyorum ama önce kendi sınırlarımı tanımak adına biraz kendim okuyup öğrenmek istiyorum. Sonrasında kesinlikle ders almaya niyetliyim. Mutlaka bir yol göstericiye ihtiyaç var :)

Ek olarak ben bir sosyal ağ programının tasarım ve fikir bölümünü bitirdim kafamda bunu hayata geçirmek için görüştüğüm firma 50 bin TL-130 bin TL arasında fiyat istediler.Mutlaka haklı oldukları noktalar vardır. Fakat balık almak yerine balık tutmayı öğrenmek istiyorum.
Kafamdaki proje için beraber çalışmak isteyen arkadaşlar olursa iletişim kurabilirler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.