Donanım Mining icin pc

EYLL'

Uzman üye
17 May 2019
1,540
188
Hudut
Eth vs. Kazımı Yapamazsınız. Eth en az 5 gb ekran kartı gerekiyor. 1 2 Tane Sınır Olmayan Coin var. zaten Sistem çok düşük gideri gelirinden fazla olur ayrıca bilgisayar yorulur.
 

Palasort

Üye
2 Mar 2021
75
0
Öncelikle merhaba değerli üye sizin pc mining için çok zayıf bilirsiniz güçlü bir ekran kartı satın alarak yapa bilirsiniz bu şekilde geliriniz daha çok olacaktır.

İyi forumlar
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

hayalet18

Kıdemli Üye
3 Şub 2015
2,327
2
ERMENISTAN
Yessano
mining işine girme derim elektrik çok gelir bide gelirin az giderin çok olur, mining degilde, bitcoin al sat yap, alt coinler tabiki, birçok form sitede var adamlar 1000 tl basıp 3 ay sonra 50 bin tl olan altcoinler var, tabi bunları takip etmeniz lazım, ben girecem 1 ay sonra askere gidip gelecem 6 ay yapacam, sonra altcoin al sat yapıp , sonrasında mining makinası var geçen gördüm ondan alıp yaparım, çünkü ekran kartı üreticileri felan kısıtlama atıyor önceden 50 kazım yapıyorsan miningte ekran kartı ile şimdi 25 kazım, anca ekran kartı biosunu güncellemen lazım yani modlu bios ile öyle kazım yapman lazım, bence al sat gir, borsa kısaca, batabilirsin çıkabilirsin , sonrasında üretirsin mining makinasını alıp ismini unuttum şuan o makinanın
 

ByTurk 7

Katılımcı Üye
22 Haz 2015
917
2
Kaf Dağı
insanlar bu işten kazanmak için 1 anakarta 7 tane ekran kartı takılıyr ve bu ekran kartları her 2 3 yılda bir telef oluyor sen tek ekran kartı yada işlemci ile parça paranı çıkarmadan yakarsın bence hiç girme bilgisayarın sana kalsın
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.