Namaz Vakitleri Programı

ibrahim_17

Uzman üye
19 Şub 2007
1,435
32
Çanakkale
NamazVakti 2.8.0 Ücretsiz

Tanım: Programın Özellikleri:

1) Namaz vakitlerinde ezan okur.
2) Her vakit için ayrı ezan seçebilme imkanı.
3) Diyanet‘in takvimine göre bütün dünyanın büyük şehirlerinin namaz vakitleri.
4) Şeffaf ve her zaman bütün pencerelerin üstünde bulunmakta olan bir pencere bir sonraki namaz vaktine kalan zamanı geri sayım(countdown) olarak gösterir.
5) Ezan zamanında istenirse pencere ile ezan vaktini bildirme.
6) Namaz vakitlerinden önce (kaç dakika kendiniz ayarlayabilirsiniz) hatırlatma.


Üretici Açıklaması:

ezan‘ı vakit programı 172 mevkiiye ait günlük ezan vakitlerini bünyesinde barındırır, vakitleri öğrenmek için hiçbir şekilde internete bağlanmaz. 5 vakit namaz vaktinde zamanı geldiğinde ezan okur, vakit çıkmadan 30 dakika önce sizi uyarır, hicri takvimi gösterir, tüm özel günleri dinamik olarak hesaplayıp sizi uyarır.



Kullanımı
-----------
Ayarlar sayfasında hangi mevkii için ezan vakitlerini öğrenmek istiyorsanız o mevkiiyi seçerek gerekli vakitleri alabilirsiniz, ayrıca her ezan vakti için farklı ezan dosyaları seçebilirsiniz, ezan dosyası yok ise kendi bünyesindeki dosyayı kullanacaktır.

ezan‘ı vakit programı tüm vakitleri kendi bünyesinde bulundurmaktadır, vakitler senelik olarak güncellenecektir, güncelleme dosyaları her senenin başında sitemizden dağıtılacaktır.

ezan‘ı vakit programı aracılığı ile istediğiniz mevkii ya da mevkiilerin ezan vakitlerini aylık, yıllık, günlük, kısacası iki tarih arası rapor alabilirsiniz, ezan‘ı vakit programı raporu (CSV, TXT, XLS (liste), HTML, XML) istediğiniz formatlara çevirebilir.

ezan‘ı vakit programı vakti gelen tüm namaz vakitlerinde ezan okur.

ezan‘ı vakit programı günde sadece 1 defalık internete bağlanarak günün hadisini alır ve size gösterir, günlük hadisler her gün ekibimiz tarafından değiştirilecektir.

 
Son düzenleme:
17 Ağu 2007
237
0
Tesekkur Boynumun Borcu

Ben yurdisinda oldugum icin tam benlik:)
tam aradigim seydi ya
cok sagolasin;)
ellerine saglik arkadasim
ALLAHRAZI OLSUN
 

ssurgunn

Üye
12 Tem 2009
73
0
bana da lazim oluyor zaten burda ezan sesi duymuyoruz takvimler de vakitler de birbirini turmuyor... sagol.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.