Nasıl para kazanabilirim?

MrSytem

Katılımcı Üye
30 Ağu 2019
591
4
Devrelerim bilgisayara ihtiyacım var ve para kazanmam lazım web site yapabiliyorum logo yapabiliyorum nasıl kazanabilirim
 

Heaven

Kıdemli Üye
28 Ocak 2016
2,451
630
Portfolyo oluşturarak ticari sitelerde satış yapabilirsiniz.
 

Ghost Killer

Özel Üye
13 Ocak 2019
11,238
7,708
Ticari sitelerde satış yaparak, link kısaltıp tıklatarak, reklam alıp vererek, instagram da logo hesabı oluşturup logo yapıp satarak yada para kazanma uygulamalarından para kazanabilirsin. Bir sürü bunun methodu ve yöntemi mevcuttur.
 

r4pz3d3

Üye
9 Eki 2009
93
0
Eğer tasarımlarında kendine güveniyorsan, birazda zaman yardımıyla ticari siteler üzerinden kazanmaya başlayabilirsin. İlk başlarda az kazanırsın ama kendini ispatladıktan sonra, ek gelir olmaktan çıkar bu durum.
 

Ariss

Kıdemli Üye
8 Mar 2016
4,583
114
uzay
Merhabalar, önemli olan nokta bilmeniz değil ne kadar iyi olduğunuz? Çok fazla bu işleri yapan var bu yüzden sordum. Tavsiyem intrenet sitesi açıp oradan sevdiğiniz şeyleri paylaşmanız, reklam üzerinden kazanç sağlamanız.
 

uzaylgen

Katılımcı Üye
12 Mar 2019
758
173
Linux
kendine güveniyorsan bionluk.com da yeteneğini kullanabilir,freelance olarak çalışabilirsin
elbet satış yapacaksındır.

kolay gelsin , başarılar :)
 

'Bertuğ

Kıdemli Üye
13 Ocak 2018
3,864
608
Merhabalar ;

Şimdi öncelikle tasarım konusunda kendine güveniyorsan ciddi anlamda çoğu grafikerlerden güzel yaptığına inanıyorsan özel tasarımlar çıkarmalasın ki müşteri çeksin . şuanda instagram üzerinden hesap açarsın ufak çaplı çekiliş yapan kişilere reklam verirsin bir süre sonra kendi dönmeye başlar . ilk zamanlar kazanamasan da tutturduğuna güzel para alırsın. örneğin bir kitlen oldu diyelim 100 kişi aktif yaparsın haftada 2 kişiye logo çekilişi etiketleme amacıyla kitleni büyütürsün. web tasarım olarak ise bende web tasarımcısıyım sana tavsiyem etrafında çevrende akrabalarına veya çevrendeki dükkanlara siteler kurabilirsin. bu iş içinde dükkanı yeni açacak olan kişilere müracaat et. dışarda ortalama 300-400 tl ise sen 200 'e yap mesela. başka bir deyişle kartvizit tasarımı yapabilirsin . iyi forumlar :)
 

alismsk234

Katılımcı Üye
2 Ara 2018
761
3
Bu konu haftalık rutin oldu, yardım merkezinde önceden açılmış konulara bakabilirsin.
 

'Türk

Moderasyon Tim Direktör Yrd.
5 May 2020
2,439
1,520
K E R K Ü K
ünlülere bedavadan logo yapıp ücretsiz bir şekilde reklamını yaptırabilirsin.

ardından web site tasarımı ile logo yapım instagramı açarsın.

sonrasında siparişlerine bakarsın parayı kırarsın.
 

kanserojen

Katılımcı Üye
1 Ara 2018
880
47
Merhaba,

Freelancer sitesinden yardım alabilirsin.
Ek olarak video tasarım v.b. yeteneğin varsa sahibinden sitesinde freelance gibi bir yer var ilanları arayıp istedikleri videoyu, fotoğrafı yapabilirsin.

Saygılarımla...
İstihbarat Tim - kanserojen
 
28 Şub 2019
79
2
Kalu Bela
merhaba kardeş. Eğer mobil uygulama yapabiliyorsan bu işe güzelce giriş reklam ve uygulama içi satın alma koy. ordan güzel bir gelir elde edersin. unity ile oyun yapabilirsin. web kodlama bilginle blog sitesi açıp adsense ve diğer reklamlarla para kazanabilirsin. küçük tasarım işleri falan da yapabilirsin. selametle
 

FB

Yeni üye
5 Eyl 2020
19
0
Merhaba,
Tasarımcı olarak para Kazanabilirsin nasıl mı?
Ps gibi programların derslerini YouTube'den izle ve öğren sonra R10'a girip orda sayabilirsin,

İyi Forumlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.