Mobil Oppo - Telefona Root Atmak (Bilgisayarsız)

Bakarizm

Üye
18 Mar 2018
61
1
Merhabalar.

Telefonumun markası Oppo A9 nasıl telefonuma BİLGİSAYAR OLMADAN root atabilirim her türlü uygulamayı denedim diyebilrim yardımınız gerçekten çok güzel olacak çünkü her türlü yöntemi denediğimden sizlere sormak istedim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

SiyahYunus

Katılımcı Üye
4 Ocak 2020
560
2
Yapman gereken sadece TWRP root atmak veya Googleye OPPO A9 Root yazmaktı. Ancak Bilgisayarsız yapamazsın. Bunu belirterek aşağıdaki kaynağı bırakıyorum.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=7AmcA71DurA[/ame]​
 

RageUnseen

Adanmış Üye
29 Ağu 2015
6,880
248
İstanbul
yabancı kaynaklardan baktım ve bir video buldum her hangi bir cihaz kullanmadan telefona root atmayı fakat telefonun da garanti varsa yapma çünkü garantin sona erer.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=6bPBSVkW6P0[/ame]
 

Bakarizm

Üye
18 Mar 2018
61
1
yabancı kaynaklardan baktım ve bir video buldum her hangi bir cihaz kullanmadan telefona root atmayı fakat telefonun da garanti varsa yapma çünkü garantin sona erer.

https://www.youtube.com/watch?v=6bPBSVkW6P0

Bunu da denedim daha çok root sanal üzerine kuruyormuş araştırdım ama yine bu da olmadı gerçi :)

Bir kez daha güncelleyeyim belki bilen biri çıkar gerçekten çok mutlu edersiniz
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

X-Code

Uzman üye
19 Mar 2019
1,855
335
Localhost
Merhaba;

Öncelikle Bu İşleme Başlamadan Önce Telefonunuzun Tam Yedeğini Almanızı Öneririm. Zira Yapacağınız Ufak Yanlışlar Cihazda Hatalara Sebebiyet Verebilir. Yedek Aldıktan Sonra Buradan KingRoot Uygulamasını Cihazıniza Kurunuz. Akabinde Uygulamayı Açıp "One Click Root" Butonuna Tıklayın Ve Bu Sayede Root İşlemi Başlamış Olur. İşlemler Bitesiye Kadar Bekleyin. Bittikten Sonra Cihaziniz Rootlanmis Olacaktır. Eğer Hata İle Karsilastiysaniz Tekrar Tekrar Deneyin.

Iyi Forumlar...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.