Oyun Serveri Açmayı Düşünüyorum Sizce Nerden Açmalıyım

WhoHy

Üye
8 Şub 2019
156
2
İzmir
Öncelikle herkese merhablar evet konu başlıktada göründüğü gibi Oyun serveri açmayı düşünüyorum fiyatı hiç mühim değil bana güvenilir ve sağlam kullanışlı bir site lazım sizce nerden açmalıyım önerileriniz için şimdiden teşekkürler :))
 

-BRAVE-

Kıdemli Üye
8 Kas 2015
3,731
318
Türkiye
Merhabalar. Firmaları kendiniz araştırmanızı öneririm. Her firmanın şikayeti, kötü değerlendirmesi var mı diye araştırmanızda fayda var. Seo ile önplana çıkan çoğu siteden rahatlıkla alabilirsiniz. Tabii fiyatlara ve sunulan özelliklere de bakmanız gerekir..
 

boldof

Kıdemli Üye
12 Nis 2014
2,190
1
-
Öncellikle Merhabalar,

Piyasada onlarca oyun için server açan siteler mevcut bunları siz araştırın şikayet edilmişlermi youtube gibi yerlere dolandırıcılık videoları varmı facebook sayfalarının yorumlarına bakın oradan görebilirsiniz şimdi biz sizlere bir yer önersek sorun çıktığı taktirde bizde mahcup oluruz.Zaten isim yapmış firmalar var onları tercih etmenizi size önerebilirim.
İyi Forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.