oyun yapımı ?

Unfeeling

Üye
12 Tem 2013
101
2
izmir
Merhaba arkadaşalar yazılımcıyı ve Mobil oyuna adım atmak istiyorum udemy kurslarına ihtiyacım var forumda varmı acaba ? ögrencilik devam ediyor almaya güç yok kursları teşekkürler bu konuda bilgilendirirseniz
 

38fatih

Uzman üye
25 Ara 2015
1,147
0
Bohm Kenti
udemy e gir takip et kursları ayrıca formları da takip et ücretli kurslar ücretsiz oluyor şimdilik maddi açıdan alamassanız ücretsiz olduğu zaman alırsınız android studio dersleri c++ ,java vb dersler daha geçen denk geldim ücretsiz olmuştu hatta burada da bir arkadaş paylaştı koduyla beraber

bu arada ben de mobil oyunlar üzerinde çalışıyorum takıldığın yerler olursa sorarsın. İşe android studio kullanmakla direkt başlama programın canı isterse çıktı veriyor istemesse antin kuntin hatalar veriyor , ; bunlara da çok dikkat etmek lazım kolay gelsin :)
 
Son düzenleme:

A Live

Üye
20 Ocak 2019
61
0
.NET arıyorsan Unity diye bi' oyun motoru var, .NET ile kodluyorsun ve cross platformlu her yerde çalışıyor bu oyunun. Hatırladığıma göre JavaScript de kodlayabiliyorsun.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.