SAM Broadcaster 4.3.6

CreMieu-X'

Kadim Üye
16 May 2010
5,532
0
Burbank
Tanıtım:
İnternet üzerinden profesyonel anlamda radyo yayını yapmak isteyenler için mükemmel bir program. Efekt arşivi, çalma listesi, reklam listesi ve daha birçok özelliği ile SAM Broadcaster göz dolduran bir program.

Sam Broadcaster sayesinde bilgisayarınızda bulunan müzik arşivinizi radyo istasyonuna çevirebilirsiniz. Üstelik sadece programa sahip olmanız tüm bunları yapmanıza olanak sağlıyor.

Tanınmış en iyi çözücü desteği :
aacPlusv2
MP3
mp3PRO
WM9
Ogg - Winamp
Windows Media Player
Live365
MusicMatch

Para kazandıran yayıncılık
SAM Bradcaster ile internet üzerinden aynı anda hem radyo yayınınızı yapabilir hem de StreamAds üzerinden size özel kullanıcı kodu ile yapılan reklamlardan prim elde edebilirsiniz.

Gerçek zamanlı istatistik
Yayınınızı gerçek zamanlı olarak kaç kişinin dinlediğini görebilir ve bölge, ülke gibi başlıklar altında inceleyebilirsiniz.

Web Entegrasyonu
SAM Broadcaster sayesinde radyonuz için web sayfası hazırlarken kodlarla uğraşmanıza gerek kalmıyor. Entegre kod üreteci sayesinde PHP tabanlı kodlarla hazırlanmış sayfalar otomatik olarak üretilerek kullanıma hazır hale getiriliyor.

Reklam Otomasyonu
Oluşturduğunuz reklam çalma listesi ile kaç parça arasında veya kaç dakikada bir reklam çalınacağını belirleyebilirsiniz.

Tanıtım Videosu
Programın ayrıntılı tanıtım videosu için tıklayın


https://tik.lat/MFo5b
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.