Sitem Var Yardım !

DBH

Katılımcı Üye
17 Tem 2013
261
0
Sitem için 3 sorun ! Cok acill

Arkadaşlar benim şu 3 günde kurup yazı paylaştığım bir wp sitem var bu kısa sürede +600 özgün ziyaretciye ve +2600 Tık var sitede site uzantısı '.tk'
Sorunlarımı listeliyim
1) Arkadaşlar site 3 kere yoğunluktan dolayı Hostingere yönlendirildi çünkü bedava hosting. bedavahost.biz de sınırsız olduğunu öğrendim tahminimce bu tür sorunlar çıkmayacaktır diye oraya nasıl geçebilirim hostingerdekini iptal ettikten sonra kabul eder m i ?

2) Bukadar hit olunca aaklıma para kazanmak geldi. Yaşım 17 Ama kendime ait bi banka kartım ve paypal hesabım bulunmakta Google Adsense Kaydı Yaptırabilirmiyim ??

3) Google Web Yöneticiye sitemi ekledim fakat okdar tıka rağmen google sitemi taramıyor. Site map mevcut. Nasıl Düzelir ???


Şimdiden Herkese Teşekkürler.
 
Son düzenleme:

Esxi

Katılımcı Üye
21 Haz 2013
951
0
Host değiştirmen için birşeyi iptal etmen gerekmez, alan adını yeni kullanacağın hosting name Serverine Yönlendirir kurarsın.

Taşıma işlemi için, Önce site dosyalarını PC ne çeker sonrasında SQL dosyanı indirirsin.

Yeni Hostuna Dosyalarını yükler SQL u da upload edersin.

Bu şekilde yeni hostunu kullanmaya başlarsın.

Para kazanacaksan 50-60 Liraya Yıllık hosting paketleri var gayet uygun fiyata güzel paketler var. Adam akıllı bir hosting al :)

Sitene gelen hit, sitenin birazda seosuyla ilgili. Sitenin tasarımı ve kodlaması seoya uygun olmalı ki google da belli başlı kelimelerde üst sıralarda çıkasın.
 

DBH

Katılımcı Üye
17 Tem 2013
261
0
Teşekkürler bedavahost.biz den yada youhostingden sınırsız bedava ordan alıcam :)

Bu ziyaretciye göre adsenseden nekadar kazanırım ve yaş 17 kayıt yaptırabilirmiyim ??
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.