Sosyal mühendislik ile email almak

Toryy

Kıdemli Üye
16 Tem 2021
2,636
1,658
Merhabalar efendim
Eğer karşı taraf böyle hack işlerinden anlamıyorsa fake bir hesaptan yazarsınız tabi karşı tarafı güzel kandırabilmeniz gerek. Sonradan oltalama yöntemi ile link atarsınız. "Dosyayı açması için gmailden falan girmen gerek" dersiniz ve şifre sizde olur.
 
28 Mar 2020
130
14
Bence ilk olarak karşı tarafa güven sağlamalısın ne kadar mühlet gerektirir orasını elbet bilemem yalnız rol yapabilirsin amacına ulaşmak için sahte bir senaryoya ihtiyacın var mesela bu senaryonun satırları arasından karşı şahısın erişimindeki hassas bilgiye ulaşması amaçlı bir senaryoya ayak uydurman gerekebilir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.