Sürpriz noktada sınırı aşın!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DECERASYON

Üye
3 Ara 2015
106
0
[COLOR="Blue[SIZE="5 [URL="https://tik.lat/lAN09"] [COLOR="SeaGreen [URL="https://tik.lat/YTJ8x"] [SIZE="3 [URL="https://tik.lat/Rmx1b"] [COLOR="Red
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

izm35

Yeni üye
29 Eki 2018
6
0
''Maalesef FyberFly Bip durdu.'' hatası ile karşılaşıyorum, yardımcı olursan sevinirim, teşekkürler.
 

izm35

Yeni üye
29 Eki 2018
6
0
Uygulamaya tıklar tıklamaz ekranın aşağısında bir buton var "Haydi BİP'le" gibisine. Butona basın açılana kadar atmaz.

maalesef olmadı, 4.4.2 Android sürümü o yüzden olabilir, bilgisayara yüklediğim Nox Player 7.1.2 Android sürümü ile de denediğimde Bip açılmıyor maalesef, özelden numaramı göndersem yardımcı olabilir misiniz? teşekkürler.
 

Galler

Yeni üye
1 Şub 2019
32
1
Yalnız modlu BiP'in engellenmeyen bir virüsü var. Bu programı kodlayanlar tarafındanda söylendi dikkatlı olun.
 

TheQuesz

Uzman üye
12 Mar 2016
1,769
2
God Mount
Youtube atıyorsunuz ve inşallah fix yemez gibi kelimeler kullanınca cidden çok komik oluyorsunuz.. 5-10 abone için yaptığınız durumlar hoş değil. Bütün metodlar kapandı youtubede bulunan. Sadece youtubede paylaşılmayan 1-2 Method kaldı onlarda bize kalsın. Çünkü paylaştıkça sizin gibiler yüzünden fixleniyor.
 

DECERASYON

Üye
3 Ara 2015
106
0
Moddsuz bip uygulamasından farklı şehirlere gitmeme rağmen Ban yememistim önceki sürümlerde , farkı şehirden dolayı Ban yeme ihtimali yok.

Öyle değil bir şehirden nokta aldıktan hemen sonra başkasına gidersen yani bi ankaradan alam bi istanbuldan alam dersen ban veriyor istediğin modla deneyebilirsin
 

beyarslan

Yeni üye
28 Şub 2019
50
2
Benim bir sorum olacaktı ? ben şimdi zonguldak da hediyerimin hepsini aldım ve bitti diyelim. diğer hiçbir şehirde sarı nokta(sürpriz nokta) gözükmüyor. onu nasıl yapabiliriz?

Denedim sanırım artık çalışmıyor
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

eyupal

Üye
7 Mar 2016
236
0
Fixlendi yenisini en kısa zamanda yaparllar umarım boşuna denemeyin 2 aylık ban yersiniz yoksa
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.