Çözüldü TOR'u vpn olarak nasıl kullanabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

white shade

Uzman üye
24 Eki 2014
1,832
13
Mars
Merhabalar. Başlıkta dediğim gibi TOR ağını vpn gibi kullanarak tüm tarayıcıları ve programları tor ağına nasıl yonlendirebilirim?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

RAM_Hacker

Katılımcı Üye
3 Ara 2017
308
5
/>
Esenlikler, TOR'u kök erişimi olan yani root işleminden geçmiş android cihazlarınızda ayarlardan seçerek bütün telefonu The Onion Router'dan tünelleyebilirsiniz.

Bilgisayar için ise tavsiyem Qubes, Whonix veya Tails işletim sistemlerinizi kullanmanız daha güvenlidir, bunlar güvenlik ve anonimlik baz alınarak geliştirilen GNU/Linux tabanlık işletim sistemleridir.

Windows'ta VPN değil de Proxy olarak kullanmanın bir yolu var ancak belirteyim bu hem güvenli olmaz hem de zekice olmaz çünkü yine de bazı uygulamalar sistem proxysini kullanmayabilir mesela oyunlar.

TOR'u Proxy olarak bütün uygulamalarda kullanmak için:


1-) TOR Tarayıcısını başlatın.
TOR Tarayıcısında, Ayarlar-> Ağ-> Proxy kısmına gidin ve localhost'u veya 127.0.0.1 yazan kısmı açın.
aid2064943-v4-728px-Route-All-Network-Traffic-Through-the-Tor-Network-Step-3-Version-2.jpg.webp


2-) Localhost'u veya 127.0.0.1'i gördüğünüzde, port numarası için sağa bakın. Bağlantı noktası (port) numarasını kopyalayın.

aid2064943-v4-728px-Route-All-Network-Traffic-Through-the-Tor-Network-Step-4-Version-2.jpg.webp




3-) İşletim sistemi proxy ayarlarınıza gidin ve yeni bir proxy kurun.
IP, 127.0.0.1 (veya localhost) ve bağlantı noktası numarası, tarayıcıdan daha önce kopyaladığınız adres olacak.
Ayarları kaydedin / yeni proxy'yi etkinleştirin.
Bu, tüm ağ trafiğinizi, TOR Tarayıcısı ile aynı bağlantı noktasını kullanarak, Chrome gibi tarayıcılardan gezilen sitelerin bile anonim olmasını ve bu tarayıcılardan .onion sitelere ulaşmanızı sağlayacaktır.

Tor genellikle bağlantı noktalarını değiştirdiği için, her bir tor ağına yeniden bağlandığınızda, her bağlandığınızda 1-3 numaralı adımları tekrar yapmanız gerekecektir. Bu benim gibi her zaman bağlandığınızda sorun olmaz.

aid2064943-v4-728px-Route-All-Network-Traffic-Through-the-Tor-Network-Step-5-Version-2.jpg.webp


Esen kalın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.