Türk Hack Team Youtube Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 Tem 2016
100
0
HeroMaraş
öncelikle yanlış yere açtıysam affola taşınmasını dilerim ama forum hakkında bölümünü uygun bulduğum için buraya açtım konuyu

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=-HjMlkljXew[/ame]

sesim biraz titredi panic var herkesten özür diliyorum hakkınızı helal edin yanlış bişi söylemedim ama yanlış bir anlaşılma olursada özür diliyorum herkesten

arkadaşlar kesinlikle bir zorlama veyahutta benzeri bir ilgi çekme yoktur amacım sadece bize bu kadar bilgiyi veren yerin kesinlikle hakettiği değeri almasıdır saygılarımla içerideki adam..
türk hack team'in resmi youtube kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCJl9RilYAvkebWdJK8byZgQ
 

TürK.KuRdU

Kıdemli Üye
2 Nis 2016
3,986
2
'm
Bence de sana katılıyorum. Youtube sosyal medyasında THT biraz düşük takipçili. Ama şu da var takipçi çok önemli değil.
 

DeneyimsizDenek

Özel Üye
20 Şub 2011
11,756
90
34
Gökyüzü
Solo Türk abi izninle...

Youtube konusunda istatistikler tavan yaptı. Burada alkışları Brave-King e yönlendirmeliyim çok uğraşıyor.

Youtube çok zor bir iş aslında. Biz de bir şey yapıyorsak basit yapmak istemiyoruz. Belli bir alt limiti olsun diyoruz basit video da olsa.

Düzenli video giriyor kanala. İzlenme ve takipçi sayısı ikiye üçe katlandı bir aydır. Hızlı artıyor.

Aşırı abartılı başlık koymuyoruz, olayları şişirmiyoruz. Takipçi de satın almıyoruz. Buradan kaybediyoruz. Ama bunları yapmamakta ısrarcıyız. Elimizde çok içerik var yavaş yavaş yüklüyoruz kanala. Onlarla beraber güzel bir arşiv olacağına eminiz. Listeleme konusunda eksik olabiliriz bunu arttırabiliriz.

Bunun dışında youtube partnerimiz de destek veriyor oradan da güç alıyoruz.

Kanalın durumu gayet iyi aslında. Ancak tüm bu çalışmalar için geç kalınmış olduğundan şu an sıkıntısını çekiyoruz. Telafi edeceğimize inanıyorum ben. Facebook gibi instagram ve youtube üzerinde de potansiyel yakalayacağız. Planlama yapıyoruz bitmek üzere.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.