Türkiyede Paypal nasıl açabilirim (Legal)

Slovera02

Katılımcı Üye
17 Mar 2018
725
38
İzmir
Merhaba,

Maalesef dünya üzerinde paypal'ı kullanmayan ülkelerden biri de biz olduğumuz için bunun legal bir yolu yok fakat onun yerine payoneer'e bakabilir, kullanabilirsiniz. Genelde payoneer'i affiliate için kullanıyorlar.


İyi forumlar​
 

MrCronks

Katılımcı Üye
29 Şub 2020
344
18
Merhaba,

Maalesef dünya üzerinde paypal'ı kullanmayan ülkelerden biri de biz olduğumuz için bunun legal bir yolu yok fakat onun yerine payoneer'e bakabilir, kullanabilirsiniz. Genelde payoneer'i affiliate için kullanıyorlar.


İyi forumlar​

hocam payoneer hesabım var fakat galiba dropshiping için ya paypal yada stripe gerekliymiş bu kurs verenler açıyormuş nasıl açıyorlar acaba? şirketmi kurmak lazım mıdır?
 

gleylon

Üye
22 Haz 2015
100
8
Merhaba vpn ile websitesine girseniz bile eski üyeliğiniz iptal edilmiş olacaktır. TR seçeneği olmadığından numara doğrulama işlemi yapamazsınız yapsanız bile sizden gerekli bilgileri isterken maalesef veremeyeceksiniz. Size tavsiyem yurtdışında bir akrabanız var ise onun adında bir hesap açmanız veya var olan hesabı kullanmanız olacaktır. İyi formlar....
 

luster06

Yeni üye
20 Şub 2021
19
3
vpn ve yurt dışı numarası satın alarak açabiliyorsun ama para yatırma ve çekme işlemi yapamıyorsun türkiye de hiç bir banka bilgisini kabul etmiyor
 

AXPA

Kıdemli Üye
13 Ocak 2018
2,340
152
New World
Merhaba,

Paypal malesef Türkiye'de yasal olarak açılamamaktadır. BDK anlaşmalarına uymadığından çalışması kaldırılmıştır. Ayrıca illegal yollarla açacağınız hesapta sorunlar yaşarsanız Türkiye mahkemelerinde dava açamazsınız.

Bilginize,
 

porrsuk

Üye
15 Şub 2021
118
20
bi site vardı hatırlamadım simdi ama o siteyi bulursan sorununu yazıyosun paypal hesap turkey nasıl açrım diye mail ini yazıyosun en geç galiba 2 gün cevap geliyor link falan atıyolr ordan kuruyosun legal olarak başka bide vpn ile başka yok
 

3vn2odzn

Uzman üye
17 Ocak 2019
1,182
230
Loxcey Sixs
Türkiye’deki Müşterilerimiz İçin Önemli Bilgilendirme

PayPal olarak Haziran 2016 tarihinden itibaren Türkiye’deki faaliyetlerimizi durdurduğumuzu üzülerek bildirmiştik.
Başka bir konuda bilgi almak istediğiniz takdirde, size yardımcı olabilmemiz için lütfen [email protected] adresleri üzerinden PayPal Müşteri Hizmetleri’ne ulaşın.


Tüketicileri İlgilendiren Soru ve Cevaplar


PayPal hizmetini kullanmaya devam edebilir miyim?
PayPal’ın Türkiye’deki müşterileri para gönderemez veya alamaz, hesaplarına erişemez ya da tanımlı banka hesaplarına para çekemezler.
Ayrıca size yardımcı olabilmemiz için [email protected] adresinden PayPal Müşteri Hizmetleri’ne de ulaşabilirsiniz.
Başka bir ülkeden PayPal hesabı açabilir miyim?
Kullanıcılarımızın PayPal hesaplarını ikamet ettikleri ülkede açmaları gerekir.
PayPal hesabımdaki parayı nasıl alabilirim?
Ayrıca size yardımcı olabilmemiz için [email protected] adresinden PayPal Müşteri Hizmetleri’ne de ulaşabilirsiniz.
Birisi benim PayPal hesabıma para göndermeye çalışırsa ne olacak?
Türkiye’deki müşterilerimiz para gönderemez ya da alamazlar. Bu işlemler başarısız olur ve bu tip bir işlemin artık mümkün olmadığı bildirilir.
PayPal Müşteri Hizmetleri’ne nasıl ulaşabilirim?
Müşteri hizmetleri ekibimize [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.




Yani yasal bir şekilde almanızın bir imkanı yok.
PayPal hesabını yasal bir yol ile açamazsınız.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.