Twitch Yayını İçin Ne gerekir ? -Destur-

SkyFull

Uzman üye
2 Ocak 2016
1,112
3
Cruciatus
Sanal alemde para kazanma isteği ve para kazanarak eğlenme isteği artıyor. Tabi ki bunun için çeşitli yollar aranıyor. Bazıları link kısaltıyor bazıları Youtube alemine giriyor bazıları Instagramda reklam yaparak parasını çıkartıyor. Peki oyun oynayarak para kazanılır mı ?

Bununda bir çözümü var Twitch. Yayın yapabilmek için en uygun yerdir tabi ki reklamınızı da yapacaksınız ki izlenmeniz olsun öyle tak diye 300-500 kişi sizi izlemez. Düzenli olarak 10 kişi izleyip eğlense yeterli olur. Gel gelelim para kazanmak için ne yapmalıyız ?

Twitchde ki donate kısmı size yapılan bağış kısmıdır. Bunu açarak en az 2 TL. den başlayarak para kazanabilirsiniz. Tabi ki size bağış yapacak insanların olması gerekir. Diğer yol ise Twitchde abone olmak gibi bir buton 5 TL vererek size abone olabilirler. Sonrasında zaten gerekli parayı kazanırsınız. Peki gerekli Ekipmanlar Neler ?

1-Yeterli sisteme sahip leptop veya masaüstü bilgisayar (1500-5000 TL)
2-OBS
3-Kamera
4-Kulaklık
5-Arka plan
6-Mause
7-Mikrofon


Evet arkadaşlar bunların en iyilerini alarak daha kaliteli yayın yapabilirsiniz. OBS ise bu sistemleri Twtiche aktarmak için kullanılan program. Tabi ki kötü bir ekipmanla bu işi yapmak iyi olmuyor ve verim getirmiyor. Kolay gelsin THT Ailesi
 

CasHReiS

Katılımcı Üye
24 Ağu 2017
460
0
-
Eline sağlık. Oraya iyi bir internet hızını da ekleyebilirsin. Upload çok önemli yayınlarda :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.