twitch'te izleyici çekmek için ne yapmalıyım?

WYSTL

Üye
17 Nis 2015
230
0
Twitch'te lol yayını yapıyorum 1 haftadır ne gelen var ne giden.! kişi bile geçmiyor.Nasıl izleyici kasmalıyım?Yani 1 kişi bile geçmezken nasıl olcata toplayacağım?
 

RAKIPSIZ15

Üye
8 May 2013
51
0
Şu sıralar o kadar yayıncı var ki bu işe yeni başlayanların işi gerçekten zor. Eskiden başlamış olsaydın o zamanlar çok yayıncı yoktu ve eskiden başlayanlar popüler şuan. Gerçekten bir izleyici kitlesine ulaşmak istiyorsan özgün olmalısın. Yani kimseye benzemeyecek bir oyun oynama şeklin ve sohbet şeklin olacak. Doğal olmalısın ve sohbetin muhabbetin çok sevilir olacak. Samimi konuşmalısın izleyicilerle. Daha yeni olduğun için chatte yakaladığın 2 3 kişiyle sohbet et oyun oynarken. Unutma herkes lol oynayabilir hatta çok da iyi oynayabilir ama yayıncılıkta izlenme için sevilmen lazım. İnsanlar seni neden sevsin, farkın ne onlardan. Bunları düşün ve kendine has hareketlerin olsun.İnşallah yararlı olmuşumdur.
 

Spydra

Yeni üye
20 Ağu 2017
48
0
Yayındaki duruşun onları eğlendirmelisin yani mesela sen diyelim 1 saat yayın yapıcaksın 1 saat susma konuş eğlendirmeye çalış kendini karşı tarafın yerine koy acaba nasıl eğlendirebilirim diye bir sor kendine
 

CrazyExelans

Katılımcı Üye
21 Ağu 2017
920
5
104
Burning Hâll
Yapman gereken bir oyun aç oyna, sonra oyunda saçma sapan veya ilginç olaylar olsun ve sen de o sırada şaşırmış bir yüz ifadesi ile gözünü açarak kameraya bir süre bak ardından komiklik olsun diye söv filan sonra bunların klibini alıp youtube'taki Twitch edits, Stalker gibi kanallara at paylaşsınlar oradan izleyiciler gelir :)) (tr twitch saçmalığı.)
 

LucadroN

Üye
21 Ağu 2017
189
3
Başlık Önemli ve Resim Önemli Onları Şimdiye Göre Ayarlayıp veya Çekiliş Yapabilirsin veya Konuk izleyici al yayına al izleyicilerle ws at o tarz şeyler

Bu Arada Yayın Linki ver geleyim :D
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ByMuratTr

Kıdemli Üye
19 May 2016
2,234
1
Anadolu
Twitchi mwitchi boşver. Şimdi nabiyosun krdsm biliyomusun giriyosun YouTubea böyle 33 liraya bı kamera alıyorsun sonra akla hayale gelmeyecek saçma davranışlar sergiliyosun. Tebrikler artık siz de büyük yutubırcılardansiniz artik.!
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.