Ucretsiz Vpn Var Mi

JustSmilee

Katılımcı Üye
15 Eki 2011
708
0
Türkiyede olmadigim icin türkiyedeki serverlere girerken hata aliyorum.ücretsiz vpn varmi ? Kredi karti girmeden ucretsiz kullanabilecegimiz ? ¨Türkiye vpn kullanmak istiyorum
 

PINOKYOM

Yeni üye
16 Eyl 2018
14
0
ROOT
PSİPHONE, WİNDSCRİBE, KULLANABİLİRSİN BUNLARIN YANINDA HERHANGİ BİR PROGRAM İNDİRMEDENDE BAZI SİTELER ARACIĞILIYLDA İŞLERİNİ HALLEDEBİLRİRSİN ANCAK SİTE KISMINA ÇOK GÜVENLİ DAVRANMA DERİM BAZI VPN'Lİ SİTELER "https://www.proxtik.com/", "https://uzbekweb.net".
ayrıca birşeyide anlatmak istiyorum bu konuda eğer ki engellendiğiniz yada ban yediğiniz bir site varsa windows üzerinde dosya gezgininden yereldisk c + windows + system32 + drivers + etc dosyasına ulaşıp içindeki "hosts" dosyasını birlite aç diyerek ve not defteri ile açtıktan sonra en aşağıda muhtemelen engellendiğiniz siteler olucaktır onları silip kaydettiğinizde girebilirsin buda bir yöntemdir bazen işime yarıyor anlatayım dedim : )
 

Hacklogin

Yeni üye
11 Ağu 2018
36
0
Senin için bu konu hakkında arastırma yaptım süper vpn lısanslı falan
Hma pro vpn indir cok iyi
hma lisans kodu yaz gooogle lısansıda mevcut
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.