Video Derleme düzenleme programı <<<

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yessano

Katılımcı Üye
14 Eki 2014
777
2
Arkadaşlar video kırpma editleme ve ses muzık ekleme programı arıyorum mesela videonun başlangıcında müzik başladıgı gibi içeriğe başlayınca sesi kısılıp kapanması gibi evde karantina altındayım video falan cekicemde :)::): sağolunn
 

ExTazies

Yeni üye
27 Kas 2020
18
0
Wondershare filmora programını kullanabilirsin çok basit hiç bilmeden güzel şeyler çıkarabilirsin hazır video efektleri animasyonları vb. var.
 

3vn2odzn

Uzman üye
17 Ocak 2019
1,182
230
Loxcey Sixs
Premiere Pro kullan, belki de adobe'nin en anlaşılır ve sade arayüzüne sahip video programıdır. Çok güçlü bir program işini görür ayrıca biraz göz gezdirdinmi hemen çözersin.
 

'Chan

Uzman üye
1 Nis 2020
1,802
1,462
Shibuya
Merhaba,

Kullanım kolaylığı açısından şahsen ben Camtasia Studio'yu kullanmaktayım. :) Mobil için ise 'Viva Video'' önerebilirim. Hatta Google'da kısa bir aramayla pro sürümünüde bulmanız mümkün.
 

FaFu529

Üye
7 Eki 2019
56
1
root@fafu529
Son Vegas Pronun 13 veya 15 sürümünü kullanabilirsiniz pcniz eskiyse 13 öneririm 15 biraz kasabiliyor
Camtasia Studio 8 veya 9 olabilir bunlarda güzel
Biraz profesyonel yapmak istiyorsanız Adobe After Effects Kullanabilirsiniz
Basit edit yapmak istiyorsanız Microsoft Movie Maker kullanabilirsiniz
Mobilde ben crackli inshot kullanıyorum gayet sorunsuz çalışıyor kendim kırdım kırmadan da filigransız edit yapabilirsiniz fakat sizden video izlemenizi ister.
 

Voldemort

Üye
30 Nis 2020
220
1
Merhaba, DaVinci Resolve,VideoPad Video Editor,Lightworks istediğiniz sonuçları almanız da yardımcı olacak programlar,iyi forumlar dilerim
 

EX

Deneyimli Moderatör
29 Mar 2020
1,962
1,289
Merhaba, DaVinci Resolve ücretsiz bir program. İsteklerinizi artıları ile karşılıyor. Adobe Premiere Pro da ücretli fakat rahatlığı ile daha çok işinize yarayacaktir. İki programı da önerebilirim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.