Wordpress Hosting?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MetinSenturk

Katılımcı Üye
5 Haz 2016
485
0
Blog açacağım wordpress hosting arıyorum Natro'da aylık 8 tl ye var ancak aklıma takılan şey şu Natro'da özelliklerde 45000+ eklenti desteği yazıyor bunu sadece natro mu sağlıyor yoksa herhangi bir yerden alsam da hepsi mi 45000+ destek sağlıyor?
 

TurkCyberr

Üye
25 Ağu 2017
216
0
Ütopya
cjc99com şu kodu deneyerek 5 liraya düşürebilirsin, işe yaramazsa googledan "godaddy kupon" diye taratırsan birçok şey bulabilirsin.

Bakalım hocam aynen ciddi bir makale yazma işine giricem blogum için ondan çekiniyorum ücretsiz hosttan

Poyraz Hostingin ücretlilerine gözatın bence, bayağı kaliteli bir firma.

Arkadaşım sen olayı anlamıyorsun veya ben anlamıyorum. Godaddy firması veya başka bir firmadan alan adını al "ns1.poyrazhosting.com ve ns2.poyrazhosting.com" (değişmiş olabilir kontrol et sitesinden) adresine domaini yönlendir. Ardından poyraz hostingden sipariş ver, domain kısmında kendi domainini kullanacağını seç ve domaini gir. Sağlamıyor falan diye birsey yok. Belki kendisi satmıyor ama farklı firmadan aldığını oraya yönlendirebilirsin.

Veridyen der tek geçerim :)

Uygun fiyata kaliteli hizmet sunuyorlar ve kurumsal bir firma. Natro'da iyi ancak özellikleri karşılaştır istersen.

Hocamın dediği siteyi inceledim bayağı iyi (https://www.veridyen.com/web-hosting.html), yorumlar olumlu. Bir bak istersen.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.