Youtube Abone Kasma Yöntemleri

neoplan37

Uzman üye
26 Şub 2014
1,696
1
C://
Arkadaşlar youtubede düşmeyecek şekilde abone temini nereden yapabilirim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

TSRooT

Üye
10 Ağu 2019
123
26
Merhaba değerli tht üyesi,

Abone kasmak için programlarla falan uğraşmana gerek yok. Örneğin bir video attın diyelim. Videonun altına etiket olarak ünlü youtuberlar, fenomenleri etiketleyebilirsin. Herhangi bir isim vermeden örnek olarak; youtuber, parakazanma, fenomen gibi sen bunların yerine bir fenomen ismi vs. yazabilirsin. https://keywordtool.io/youtube bu website sana yardımcı olacaktır. Boşluğa ne ile ilgili etiket yapmak istediğini yazıyorsun, sana otomatik olarak birden çok etiket veriyor. Sen bu etiketleri kopyala yapıştır sekliyle videonun açıklama kısmına yapıştıracaksın. Böylelikle hem izlenme, hemde abone sayındaki farkı göreceksin.
 

Loux

Uzman üye
16 Ocak 2019
1,753
1,086
BL4CKGORE
Videoların kaliteli ve izlenmen az ise etiketlerini düzgün seçmelisin ve en az bir kere bile olsa ADSENSE de reklam vermen gerek (bence). İzlenmeler arttıkça abone sayısıda kalıcı artar.
 

'Aspect

Özel Üye
29 Şub 2020
1,396
1,574
Instagram
Yardımlaşma amaçlı gruplardan aboneleşebilirsiniz fakat bi kısmı sonradan takipten çıkabilir.

Ama site üzerinden bu işi yaparsanız böyle bir şey olmaz.
Mesela bu site: https://youtubeabone.com/

Bu sitede siz başkalarına abone oluyorsunuz onlar da size abone oluyor. Aynı şekil izlenme, beğeni ve yorum gibi işleri de yapabilirsiniz

Diğer açıdan videolarınız kaliteli ve aramaya dayalı bulunucak gibi olmalıdır. Yani "Pes 2021'de Fb Gs Maçı Yaptım" yerine Pes 2021 Nasıl İndirilir" gibi kullanıcıların internete her zaman yazıp soracağı içerikleri çekerseniz izlenme ve abone alırsınız
 

İmmortalTürk1

Katılımcı Üye
17 Ocak 2019
414
24
Merhaba değerli üye. Abone kasmak için program veya farklı farklı yerlerden satın almanız gerekmez. Öncelikle bir hesap açın ve bir kanal. Kanala sadece film yükleyin. Ama telif yemeyin. Daha sonra devam edin film yüklemeye bir kaç etiket atın. Etiketleri çoğaltın. Telegram gruplarına girin abone izlenme kasın. Kanalı aktif olarak yükseltmeye bakın. Reklam verin Telegram kanallarına veya instagram gibi herhangi bir sosyal medya platformunda. Daha sonra filmler izlendikten sonra para kazanmayı açarken filmleri silin. Bir kaç kendi videonuzu yükleyin. Özgün videolar olsun. Etiket bolca atın ve daha sonra para kazanma için başvurun böylelikle daha rahat açmış olursunuz ve kanalını daha da hızlı büyür.
 

kurtdereli

Uzman üye
19 Tem 2020
1,086
243
-Türkistan-
YouTube kanalınızı geliştirebilmeniz için şu yöntemleri izlemeniz ve uygulamanız gerekmektedir:

1) Güzel İçerikler Çıkartmalısınız

YouTube'da hızlı bir şekilde gelişebilmeniz için mutlaka takipçilerinizin ilgisini çekecek ve oldukça emek verilmiş, güzel içerikler hazırlayıp, sunmanız gerekmektedir.

2) Reklam Verme

YouTube kanalınızın gelişebilmesi için diğer bir yöntem ise reklam vermeniz'dir. Başka YouTube kanallarında, veya sitelerde kendi kanalınızın reklamını vermeniz gerekmektedir.

3) Facebook'taki YouTube Sayfaları

Facebook'ta bulunan YouTube abone olma sayfalarına katılın ve orada başka kanallara abone olun ve kendi kanalınızada abone olmalarını isteyin, bu şekilde karşılıklı bir şekilde abone kazanabilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.