YouTube Yorum-Like-Dislike Botu By 20071999 |C#| Hem Kodları Hem de Program Halini Paylaşıyorum

Sagopa K

Kıdemli Üye
10 Haz 2016
3,678
42
Melankolia
Merhaba arkadaşlar üzerinde 1-2 gündür çalıştığım bir projemdi bittiğini düşünüyorum ve sizlerle hem kodlarını hemde program halini paylaşıyorum.

YENİ SÜRÜM İÇİN TIKLA

Üyelik Adınız: 20071999
Kullanılan Programlama Dili: C#
Gereksinimler: .Net Framework 4.5


Kullanımı:

ilk önce program aracılığıyla oturum açın(sizi gmailin sitesine yönlendirecek) sonra istediğiniz bir şeyi programa yazın ve "videoları çek" düğmesine basın ve bi kaç saniye bekleyin program listeyi çeksin. Ardından programda istediğiniz bir videoya tıklayarak opsiyonel ayarlarınızı yapın sonra botu başlat düğmesine basın ve siz kahvenizi yudumlarken bırakın Bot işinizi yapsın :) ve işlem sonunda masaüstünde .txt halinde bir log oluşacak.


Resimler:



(başka yazıcak yorum aklıma gelmedi :D )





Program hata veriyorsa sayfa tam yüklenmemiştir bi f5 atarsanız düzelir.

Programı İndir

Projeye ilk önce instagram bot olarak başladım, proje ismi sizi yanıltmasın youtube botudur.

Ben edebildiğim kadar test ettim, gözümden kaçan hatalar olabilir.


Kaynak Kodları İndir

Bot işlem yaparken sayfayı aşağı yukarı indirmeyin.

YENİ SÜRÜM İÇİN TIKLA

Kaynak Kod VirüsTotal

Bi teşekkürü çok görmeyin :D

Program VirusTotal
 
Son düzenleme:

dipnoly

Yeni üye
10 Ara 2006
13
0
Bu aralar tam olarak YouTube üzerine çalışıyor iken süper oldu piyasada son YouTube güncellemesinden sonra bu işler bitti denildi ama işe yarıyor ise harika bir iş..
 

Sagopa K

Kıdemli Üye
10 Haz 2016
3,678
42
Melankolia

dipnoly

Yeni üye
10 Ara 2006
13
0
Dostum Ben belki api çekerek giriş yaptırıp çoklu abone olma kısmı yapılabilir ümidi ile demiştim bir incelyeyim de önce :)
 

Canssss

Uzman üye
20 Ağu 2016
1,639
0
program çok iyi olmuş birde önerim var mesela programa 10-20 tane gmail ekleyebilirim o gmaillerin kanallarından da beğenip yorum atsın.
 

Plans

Uzman üye
12 Şub 2016
1,733
0
bin/Debug/
GoogleDriver + Selenium büyük nimet. Geçmişte bir sistem için bot yazmakla uğraşırken shdocvw(temeli "iexplorer") kütüphanesiyle çalışmıştım. Resmen eziyetti: yeni pencere aç tüm documen.ti çek mshtml ile yeni bir documen.t oluştur ordan ona aktar , manipüle et vs vs. Artık kolaylık var artık rahatlık var tüm developer familysine teşekkür ediyorum. Bu arada eline sağlık çok güzel olmuş :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.