ABD Genel Hizmetler İdaresi Bug Bounty

WYS-eevee

Üye
14 Kas 2021
144
84
Ransomware

ByFelez

Uzman üye
9 Tem 2013
1,818
1,774
Emeğine sağlık.
Teşekkür ederim.

Elinize sağlık ama bir şey dikkatımi çok çekti
HackerOne profile - oblivionlight bu sizin hesabınız olup Vulnerabilities found=2(hepsi OMİSE)
bugün ise bulduğunuz zaafiyeti biraz araştırdım
bulan kişi ayrı (HackerOne profile - hollaatm3)
U.S. General Services Administration disclosed on HackerOne:...
raporlarınıza baktığım zaman hepsi aynı
??
HackerOne baktığımızdada görüyozki zaafiyeti başka bir kişi bulmuş
Sanırım siz yanlış bir inceleme yapıyorsunuz ?
 

ByFelez

Uzman üye
9 Tem 2013
1,818
1,774
Kusura bakmayın ama
Yaptığınız sadece

zaafiyeti bulduğunuz yer

U.S. General Services Administration​

burası olup​

HackerOne

girdiğim zaman sizin paylaştığınız zaafiyetini​

Başka bir kişi bulmuş
Bu bölümde konular açılırken inceleniyor ve Onaylanırsa açılıyor. Yani Bahsettiğiniz gibi bir durum söz konusu değildir.
 

Dynoisos

Yeni üye
16 Nis 2022
1
1
Başarilarinin devamini dilerim senin ilk buraya attiğin raporunu okuduğumda duygulanmıştım çunki bende kaç aydır kendimi geliştirmeye çalışıyorum ve oteki taraftanda motivasyonumu arttırdı
 

ased12345

Yeni üye
17 Ara 2021
1
1
@ByFelez Dostum selamlar, yukarıda bir arkadaş durumdan zaten bahsetmiş ama bende konu hakkında bir kaç yorum yapmak isterim. Burada paylaştığın raporların hiçbiri sana ait değil. Public Disclosed raporları kendinmiş gibi paylaşmışsın. İşi anlamayan insanlar seni tebrik etmiş. Adminler konuyu inceliyor ve onaylıyor şeklinde yorum yazmışsın. Buradaki admin gidip Rapor ID lerini Hackerone raporlarından arayarak kontrol ettiklerini düşünmüyorum. Bu yaptığın hareket yanlış bir hareket bu durumdan memnun olabilirsin insanların saygısını kazanmak için yapıyor olabilirsin ama emin ol yukarıdaki arkadaş gibi ve benim gibi birisi bu durumu ortaya çıkarabilir.
Kurallar gereği banlanabilirsin belki de emin değilim. Sana tavsiyem başkalarının başarılarını kopyalama kendin de başarabilirsin. Ödül almak bounty kazanmak önemli bir durum değil youtube daki videonu da izledim sana başarılar dilerim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.